A művészlelkű Kecske

A művészlelkű Kecske

A kínai csillagjegy jellemzői

Ismerjük meg a Kecske jegyében születtek legfontosabb tulajdonságait.
 
A Kecske a művészetek jegyének szülöttje. Kreativitása, képzeletereje messzemenőleg erősebb bármelyik jegynél. Nyugodt, higgadt, könnyed az életfelfogása. Életében igen fontos szerepet kapnak az érzelmi kapcsolatok, ő komolyan keresi az igazi társát. Valójában szerény, könnyen magábazárkózó természet. A művészetek, a szépség teljesen magával ragadja, és elvarázsolja.
 
Negatív tulajdonságok: Napokig rágódik egy problémán. Félénksége, határozatlansága miatt időnként segítségre szorul, s néha elesettnek, elveszetnek érzi magát.
 
Pozitív tulajdonságok: Alapjában véve szerencsés élet várakozik minden kecskére, komoly pénzügyi gondokkal nem kell találkozniuk, magányosak sem lesznek, hiszen természetük miatt mindenki szereti őket.
 
Munkájában szereti a csoport munkát, örül a segítségnek, a döntés könnyítésnek. Színház, irodalom, zene, tánc, képzőművészet, bármely ágában elhelyezkedhet.
 
Pénzügyek: Nem szívesen mond le semmiről, viszont szokatlanul nagyvonalú tud lenni, ha az ajándék semmibe sem kerül neki. Csalhatatlan ösztöne van ahhoz, hogy pénzhez jusson. Döntéseiben borzasztóan hirtelen.
 
A kecske nők:
A kecske nő minden erejét és energiáját a család, az otthon a barátok tökéletes ápolásának szenteli. Lakása díszeit maga készíti, szerettei ruháit, használati tárgyait különleges érzékkel választja ki. Humora, kedvessége lebilincselő, hűséges, ragaszkodó természet.
 
A kecske férfiak:
Gyakran félénk, határozatlan, kerüli a harcokat és a konfliktusokat. Érzékeny és törődő partner, néha képes mérhetetlenül kétségbe esni. A féltékenység ne jellemző rá. Kedveli a finomságot és az eleganciát.