Az elbűvölő Patkány

Az elbűvölő Patkány

A kínai csillagjegy jellemzői

Ismerjük meg közelebbről a Patkány évében szülöttek legismertebb tulajdonságait.
 
A Patkány szereti az anyagi jó világot. Erre törekszik elsősorban, és ezt előbb vagy utóbb el is éri. Nem is éri be kevéssel, mindent meg akar szerezni, s ha számításai nem válnak valóra, csalódottan vonul vissza. 
 
Szeretnek a középpontban lenni, társasági emberek, jól szót értenek mindenkivel, született diplomaták. Az életben minden helyzetben fontos szerepet kívánnak játszani, s ez általában sikerül is nekik. Értelmesek és furfangosak, terveiket tűzön-vízen keresztülviszik. Kedvesek, előzékenyek és elbűvölően tudnak viselkedni. Fizikai ellenállóképességük kitűnő, jó az egészségük.
 
A Patkány-nők már igen korán kiválasztják azt a férfit, akit azután egy életre akarnak, s ha lehet; nem is engedik el őt. Gyakran azonban ez a választásuk is elhamarkodott, téves, s ilyenkor, ha a szerelemben csalódnak, de nem harcolnak új szerelemért, partnerért, teljesen visszavonulnak, feladják álmaikat. Ha társuk megértő, teljes szerelemmel, szenvedéllyel képesek szeretni. Jellemző a Patkány hölgyekre az érzékiség és az is, hogy igazi, kellemes otthont képesek teremteni választottjuknak. A Patkány-férfiak is vonzók, kedvesek, ügyesek, kitűnő társasági emberek. Olyanok, akiket a nők kedvelnek, még akkor is, ha külső adottságiak nem túl előnyösek, mert a kedvességük; jókedélyük így is vonzóvá teszi őket. Hangjuk kellemes, szeretnek jókat nevetni, sokat és szívesen beszélnek. Mind a Patkány nő, mind a férfi szereti, ha jókat, kellemeseket mondanak róla. Hiúk, érzékenyek, de szeretetreméltók. Pozitív tulajdonságuk a kitűnő humorérzék. Kedvességgel, őszinteséggel könnyen megnyerhetők, és ha már barátnak tartják a másikat, a kapcsolatot megőrzik, ragaszkodók, hűségesek.