Az elegáns Ló

Az elegáns Ló

A kínai csillagjegy jellemzői

A Ló az elegancia és a lelkesedés jegyének szülötte. Ismerjük meg hát legjellemzőbb belső tulajdonságait.
 
A Ló szülötte általában mindenkit elbűvöl kedvességével, ennélfogva igen népszerű. Szereti is az emberek társaságát.
 
Tele van energiával, élvezi, ha ő áll a figyelem középpontjában. Jó vezető válhat belőle, őszinte, egyenes jelleméért sokan tisztelik. Remekül fogalmaz, meggyőzően beszél, él-hal a beszélgetésekért, a vitákért. Kivételesen éles az esze, könnyen és gyorsan tanul.
 
Szeretetre méltó lénye és tehetsége révén gyakran fut be szép karriert. Örül a kihívásoknak, módszeresen és fáradhatatlanul dolgozik. Számára a siker jelent mindent.
 
A Ló nő
A Ló nő általában nagyon csinos és kedves teremtés, szereti az emberek társaságát. Nagyon intelligens, számtalan dolog érdekli, figyel mindenre, ami körülötte történik. Minden közel áll a szívéhez, amit a friss levegőn lehet űzni, szívesen sportol és tornázik, hogy megőrizze frissességét. Jó társalgó, emellett szeret olvasni, utazgatni és értékeli a művészeteket.
 
A Ló férfi
A Ló férfi olykor makacsnak és önzőnek is bizonyulhat, de alapvetően józan gondolkodású és kész segíteni másokon. Érti és szereti a humort, a legtöbb társaságban igen jó benyomást kelt. Ha képes kordában tartani nyugtalan természetét, és önmérsékletre inti magát, egész életét unalmas percektől mentesen, barátok társaságában, vidám programokkal tarkítva élheti. Ha képes erre, legtöbb célját megvalósíthatja.