BioBon bio gumicukrok

BioBon bio gumicukrok

bécsi édességtradició 1870 óta

Minden egy Isidor Egger nevű üzletemberrel kezdődött, aki Nussdorfban, Bécsben egy cukrászati és csokikészítő vállalatot alapított. Halálát követően az özvegye bővítve a vállalkozást létrehozta az A. Egger’s Sohn nevű céget, kifejezetten cukrászati és diabetikus különlegességekre, valamint gyógyszerészeti termékekre specializálódva.
 
1907-ben a tradicionálisan bécsi vállalat elnyerte a császári és királyi udvari szállító címet. 25 évvel később a cukrászati és gyógyszerészeti termékek gyártása külön válik.
 
Több mint 100 év tradíció és szakmai tapasztalat után, 1997-ben a gyár egy igazi mérföldkőhöz ér. Megjelennek a bio készítmények és ezzel párhuzamosan megszületik a BioBon márkanév.
 
Az igazi áttörést 2007-ben a PEZ International AG-től átvett modell bevezetése jelenti, mely már kifejezetten a gyümölcsös gumicukrokra, gyógynövényes, köhögés elleni és bio cukorkákra lett kifejlesztve. Mindez lehetővé tette a termékpaletta bővítését.
 
Egger cége ma már nem csak vezető hazai és nemzetközi láncokat, de új piaci szereplőket is ellát kiváló minőségű termékeivel a folytonosan növekvő bio szegmensben. Szállítóik esetében szintén fontos, hogy a legmagasabb minőséget képviseljék, melynek bizonyítéka a megfelelőségi tanúsítvány, mely egyben a hosszú távú partnerkapcsolat záloga.
 
A fő fókusz jelenleg a bio gyümölcsös gumicukrok és az ínycsiklandó töltött cukrok gyártásán van. A BioBon márkanév alatt készülő különlegességek mindegyike osztrák bio répacukrot tartalmaz.
 
A vállalat számára fontos a fenntarthatóság, ezért receptúráikban méltányos kereskedelemből származó cukrokat és organikus finomítatlan nádcukrot is használnak.
 
A BioBon termékeit a legmagasabb minőség jellemzi, mely mögött több évtizedes tradíció és szakmai tapasztalat áll. Innovatív termékeik a legújabb trendekre és a kreatív ötletekre építenek, melyekben fontos szerep jut a vásárlók igényeinek előtérbe helyezése. 
 
Magyarországon a BioBon bio gumicukrok és töltött cukorkák a KELLYS HUNGARY forgalmazásában találhatók meg a boltok polcain. www.kellysshop.hu