Bodyrope – az életünkhöz alkalmazkodó edzésmódszer

Bodyrope – az életünkhöz alkalmazkodó edzésmódszer

A Bodyrope egy hordozható, hevederrel végzett funkcionális tréningeszköz, amellyel az erőt, az egyensúlyt, hajlékonyságot és a törzsizmok stabilitását lehet fejleszteni.

Egyszerűbbé, változatosabbá, biztonságosabbá teszi a saját testsúllyal végzett gyakorlatokat, amelyek számában a határ a csillagos ég. A Bodyrope-pal ráadásul személyre szabottan, a nekünk megfelelő szinten és az életünk kihívásaihoz igazodva edzhetünk. A legfontosabb, hogy a Bodyrope magyar találmány, az alkatrészeit is itthon gyártják, így könnyen lehet javíttatni, és az ára is kedvezőbb, majdnem harmada az amerikai rokonnak. Ennek köszönhetően otthon is használható, annál is inkább, mert túl nagy tér sem kell hozzá, ajtóra akasztható, egy edzéstervvel könnyen használhatjuk bárhol, bármikor.
 
Bármilyen mozgásformáról legyen is szó: futás, aerobik, kerékpározás, spinning, kardiógépeken vagy épp a Bodyrope-pal végzett gyakorlatok; a kitűzött cél eléréséhez a legrövidebb és legbiztonságosabb út a keringési rendszerünknek, fizikai állapotunknak és edzettségünknek megfelelő puzuskontrollált edzés. A tudatosan és szakszerűen végzett edzések eredményeként  a szív, a keringés, a légzőrendszer állapota nagyon gyorsan fejlődik, az anyagcsere-folyamatok optimalizálódnak, megindul a felesleges kilók leadása (a kórosan soványak is erősödnek), a stressztűrő képesség nagyon gyorsan, jelentős mértékben megnő, a fizikai és szellemi tevékenység sokkal hatékonyabb lesz, az immunrendszer erősödik, az ízületek állapota javul, koordinációs képességek fejlődnek. Esztétikai, higiéniai szempontból is számít, de az egészség jele a szebb bőr, valamint az addig kellemetlen, erős izzadságszag tisztulása, eltűnése.