Daniel Bodin - Újabb Nitro Circus-rekord!

Daniel Bodin - Újabb Nitro Circus-rekord!

Nitro Circus Show élőben a Groupama Arénában június 14-én - a nagy napig minden szombaton és vasárnap, este fél 9-től a sorozat SportKlub-on!

Mint már arról beszámoltunk rekorddöntési kísérlet lesz a budapesti előadáson - 2 világcsúcs kísérlet egyben! Daniel Bodin motoros hószán bajnok világcsúcs beállítására készül.

A háromszoros X-Games aranyérmes Daniel Bodin ezen a nyáron a Nitro Circus vadonatúj élő látványos show-jában a Moto Mayhem-ben, rekorddöntésre készül. A hómobilos bajnok további magasságokba emeli a Nitro Circus – Moto Mayhem show mércéjét a tandemes (páros) hátraszaltós ugrás kísérletével, rámpáról rámpára.

 

 

A bajnok a saját határait is feszegeti a Freestyle Snowmobile Cross -ban (FSX) ezzel a világcsúcskísérlettel a Nitro Circus történetében először. Bodin és társa nemcsak hátraszaltózni fognak, hanem a több, mint 2o méter magas hatalmas ugrással kívánnak bekerülni a rekordok könyvébe. Ez közel a kétszerese az eddigi magasságoknak, amit versenyzők megugrottak már.

Daniel Bodin-ról:

Daniel Bodin két világrekordot tart, 2013-ban a leghosszabb ugrás csúcsát tartja motorral – 70 m, és motorral a leghosszabb hátra szaltó rekordja is az ő nevéhez fűződik 2008-ból, 44.8 m. Ezek az eredmények nem jöttek könnyen, Daniel számos törött csontja bizonyítja a veszélyességét ennek a sportnak.  2012-ben szinte véget ért a karrierje nyakcsigolya törése miatt, de a svéd extrém sport sztár soha nem adja fel.

Először Európában Magyarországon kerül bemutatásra  a 2014-es turné - Travis Pastrana és a Nitro Circus Show a SportKlubon. Minden szombaton és vasárnap este fél 9-től.