Milyen színtípusba tartozol?

Milyen színtípusba tartozol?

Ismerkedj meg a színtanácsadás titkaival!

Bizonyos színektől beszürkül, vagy besárgul az arcod, más színektől viszont ragyog, olyan módon, hogy smink nélkül is nagyon jól nézel ki? Ez nem véletlen! Ismerkedj meg a színtanácsadás titkaival!

Amerikai kutatások bizonyították, hogy az emberek egymásra gyakorolt hatása 55%-ban a külső megjelenéstől függ. Ez akárhogyan is nézzük, a nagyobbik rész. Utána jön csak a nonverbális kommunikációnk, és kis százalékban a mondandónk tartalma.

Ha Te is szembenéztél már azzal a problémával, hogy nem tudod, mit vegyél fel, már unod a ruháidat, új stílust szeretnél, de nem tudod, hogy milyet, van egy jó hírünk számodra! A számodra előnyös színekben keresd a megoldást! Hogyan?

Egy színanalízis segítségével megállapítható, mely színek, árnyalatok állnak neked a legjobban. A megjelenés alapja a megfelelő színű ruha viselése az arc közelében. Ha szeretnéd megtudni, hogy milyen színtípusba tartozol, és milyen színek állnak a legjobban, akkor egy színtanácsadás során felfedezheted a legszebb színeidet, és megtudsz mindent a színtípusodról is.

Hogyan zajlik egy színtanácsadás?

A színanalízist a 12 évszaktípusos színrendszer szerint végzik. 100 féle színes kendőt egy meghatározott sorrendben az arcod elé tesznek, és megállapítják hogy melyik színtől van élettel teli, üde arcszíned, melyiktől látszol fiatalnak és bájosnak.

Ezek lesznek a legszebb színeid. Amelyik színtől szürkének, zöldnek, sárgának, vagy éppen sápadtnak tűnsz, vagy amelyik öregít, vagy kövérít, azok a rossz, előnytelen színek. Ezeket nem érdemes viselned, mert nem előnyösek.

Mivel mindegyik színes kendő valamelyik színtípushoz tartozik, a legelőnyösebb színek így megmutatják, hogy melyik színtípusba tartozol. Próbáld ki Te is!