A Barbár és a Gladiátor a végső harcra készül

A Barbár és a Gladiátor a végső harcra készül

Április 27-én, Székesfehérváron, a Lakeside Hotel konferenciacsarnokában

Magyarország piacvezető profi ökölvívó rendezvényszervező irodája, a Felix Promotion International április 27-én, Székesfehérváron rendezi következő élő televíziós bokszgáláját.
 
A Lakeside Hotel konferenciacsarnokában megrendezésre kerülő eseményen a sokak által várt
Darmos József – Tóth Tamás  cirkálósúlyú magyar-bajnoki címmérkőzés lesz a fő attrakció. 
 
A két nagyszerű sportember már harmadik alkalommal feszül egymásnak, hogy egyszer és mindenkorra pontot tegyenek emlékezetes rivalizálásuk végére. Az első párharcot még 2016-ban láthatta a közönség, melyet nagyszerű csatában a „Barbár” becenévre hallgató Tóth nyerte (KO9), míg a tavaly őszi visszavágó döntetlenre végződött, miután a két öklöző a csata 9. menetében csúnyán összefejelt, s meg kellett állítani a mérkőzést.
 
„Nyilvánvaló volt, hogy lesz egy harmadik összecsapás, ezt mindketten tudtuk. Már nagyon várom, hogy kötelek közé lépjünk, és ott folytassuk, ahol a második mérkőzésen kénytelenek voltunk abbahagyni. A közönség most sem fog unatkozni.” - jelentette ki Darmos József, a Gladiátor.
 
„Egy ideje a levegőben lógott a harmadik mérkőzésünk. Április 27-én egy minden eddiginél jobb Barbár fog szorítóba lépni. Egészen biztos vagyok benne, hogy a meccs befejezése után ismét az én derekamra csatolják a magyar-bajnoki övet!” - fogalmazott Tóth Tamás, a Barbár.
 
A várhatóan teltházas publikum láthatja még a fehérvári kedvenceket, Hegyi Barnabást, Márton Balázst és a debütáló Kiliti Tamást, de újra akcióba lép a rég nem látott Kelemen Balázs, a feltörekvő Urbán Ferenc, valamint a volt WBO „Youth” bajnok Egedi Renátó is.
 
Az április 27-i boxgálát a Sport1 televízió 20 órától élőben sugározza majd. További információért, beleértve a jegyvásárlás részleteit, kattintsanak a www.felixpromotion.com honlapra, valamint az exkluzív videós tartalmakért csatlakozzanak az iroda Facebook és Instagram oldalához.