Darmos nehéz harcra számít

Darmos nehéz harcra számít

A Felix Promotion International május 11-én, pénteken, a szentesi Dr. Papp László Sportcsarnokban rendezi következő élő televíziós nemzetközi bokszgáláját.

A jól ismert helyszínen WBO Interkontinentális bajnok Szellő Imre (20 győzelem, 0 vereség) vívja a főmérkőzést, de kötelek közé lép az áprilisban debütált Hegyi Barnabás, az egykori WBO Európa-bajnok Kovács Zoltán, a visszatérő Harcsa Norbert és a volt WBO ifjúsági bajnok Egedi Renátó is.
 
 
A programban helyet kapott a cirkálósúlyú Magyar-bajnok Darmos József küzdelme is, akire egy kifejezetten pikáns párharc vár. A kétszeres amatőr EB-érmes ugyanis azzal a grúz Giorgi Tevdorashvili-vel küzd, aki a Felix Promotion áprilisi, nagyváradi rendezvényén – óriási meglepetésre – legyőzte azt a Tóth ”Barbár” Tamást, akivel Darmos szívesen küzdene meg ismét.
 
„Csalódott voltam, amikor kihirdették a grúz sikerét, mert győzelmével távolabb kerültem a Barbár elleni visszavágótól. Ugyanakkor ebből is látszik, hogy a profi ökölvívásban nem minden a rekord, és gyakran a gyengébbnek tartott mérleggel rendelkező bokszolók is komoly meglepetéseket okozhatnak!” - fogalmazott Darmos. „Ellenfelem hihetetlen rutinos, hisz már 58 mérkőzést vívott hivatásosként. Egészen biztosan feldobódva, magabiztosan érkezik Szentesre, már csak azért is, mivel bizonyára tudja, hogy bokszoltam Tóth Tomival, és nem én nyertem. Nehéz mérkőzésre számítok, de mindenképp nyernem kell!”
 
Darmos is szorítóba lépett a nagyváradi bokszgálán, ahol a harmadik menetben ütötte ki bosnyák ellenfelét. „Mindössze két napot pihentem az esemény után, és folytattam a felkészülést” - jelentette ki a cirkálósúlyú versenyző. „Úgy érzem, hogy jól sikerült minden, és a formám is rendben lesz, de a hátralévő egy hétben van mit csiszolni. Van egy A-terv Tevdorashvili ellen, ugyanakkor, ha az nem működik, készültünk B és C-vel is. A lényeg, hogy nyerjek, bármi áron.”
 
A vállalkozás idei harmadik idei gáláját is a közszolgálati M4 Sport csatorna sugározza majd élőben, május 11-én, 22 órától. Még több információért, beleértve a jegyvásárlással kapcsolatos részleteket, kattintsanak a www.felixpromotion.com honlapra, valamint az exkluzív videós tartalmakért csatlakozzanak az iroda Facebook oldalához.