Heten, hetet, hetedikén!

Heten, hetet, hetedikén!

December 7-én, 7 pár ökölvívó, 7 meneten

 A Felix Promotion International december 7-én rendez egy rendhagyó profi ökölvívó eseményt, amilyet eddig még senki nem szervezett.
 
Hetedikén, legalább hét alkalommal fognak győztest hirdetni, hét menet után.
 
A december 7-i rendezvény a 7-es szám köré fog épülni: a tervek szerint legalább hét pár profi ökölvívó fog összecsapni, akiknek a küzdelmei 7 menetesre lesznek kiírva.
 
Felmerülhet a kérdés a menetszámoknál, hogy ez szabályos-e. A profi ökölvívásban csak a címmérkőzésnél vannak kötelező előírások, egyébként a résztvevő felek közötti megegyezés kérdése.
 
A rendezvény programjában ringkötelek közé lép, a középsúlyú magyar-bajnok Harcsa Norbert és a cirkálósúlyú magyar trón birtokosa Urbán Ferenc, a két korábbi cirkáló magyar bajnok, Darmos József és Tóth Tamás, a fehérvári közönség kedvencek, Törteli Balázs és Kiliti Tamás illetve még egy lehetőséget kap az érdi Krammer Péter
 
A Felix Promotion International rendezvényét a Sport TV fogja sugározni, melynek helyszíne a jól ismert Kalászi Sportcsarnok, Budakalász és Budapest határán.
 
Még több információért, beleértve a jegyvásárlással kapcsolatos részleteket, kattintsanak a www.felixpromotion.com honlapra, valamint az exkluzív videós tartalmakért csatlakozzanak az iroda Facebook és Instagram oldalaihoz is.