XII. HUNGARIAN BOWL

XII. HUNGARIAN BOWL

Még hatvan nap van hátra a hazai amerikai futball legnagyobb érdeklődéssel várt eseményéig, a 2017-es kiemelt osztályú bajnokság, vagyis a Ratio Media Hungarian Football League döntőéig.

A Magyar Amerikai Futball Szövetség hatalmas fegyverténynek tartja, hogy a XII. HUNGARIAN BOWL hazánk egyik legújabb sportlétesítményében, az Új Hidegkúti Nándor Stadion kerülhet megrendezésre. A mindent eldöntő ütközetet a DIGI Sporton egy több mint két órás élő felvezető műsor után tekinthetik majd meg a szurkolók, 2017. július 8-án este 18 órai kezdettel. A XII. HUNGARIAN BOWL-ra a jegyértékesítés már megkezdődött, a belépőket a budapesti Touchdown Store-ban lehet megvásárolni. A reményeink szerint telt házas mérkőzést az Új Hidegkúti Nándor Stadion Skyboxaiból is figyelemmel lehet követni.
 
A visszaszámlálás már elindult, a döntő mellett azonban egyéb teendői is akadnak szövetségünknek. Az esemény felvezetéseként a Magyar Amerikai Futball Szövetség múlt szombaton megtartotta tisztújító rendes közgyűlését, melyen a következő három évre választották meg a tagszervezetek képviselői a MAFSZ tisztségviselőit. A MAFSZ Elnökségének összetétele változatlan maradt, továbbra is Boda Gábor elnöknek, valamint Dr. Bóka Viktor és Grátz Vilmos elnökségi tagoknak szavazott bizalmat a tagság. A Felügyelő Bizottságban sem történt változás, a testület elnöke továbbra is Szabó Ferenc maradt, itt viszont két új FB tag került szervezetünk tisztségviselői közé, Balog József és Strupka András személyében.