XII. HUNGARIAN BOWL

XII. HUNGARIAN BOWL

Beléptünk a hajrába! Az előkészületek továbbra is folynak, harminc nappal a XII. Ratio Media Hungarian Bowl előtt a résztvevő csapatok még nincsenek meg, azonban néhány nagyon fontos szereplő kilétét már biztosan tudjuk!

Az NFL-t és az amerikai futballt régóta figyelők 2010-ben ismerhették meg a draft ötödik körében, összességében 150. helyen kiválasztott, magyar felmenőkkel is rendelkező rúgójátékost, Meskó Zoltánt. A New England Patriots által kiválasztott punter három idényt játszott a Hazafiak csapatában, amellyel részt vett a 2012-es XLVI Super Bowl-ban is. Most pedig a MAFSZ meghívását elfogadva ott lesz a XII. Hungarian Bowl-on is, ahol többek közt a kezdőrúgást is elvégzi majd. A volt NFL játékossal személyesen is találkozhatnak majd az érdeklődők, hiszen a döntő előtt egy Meet&Greet keretében a rajongók és a média képviselői is személyesen megismerhetik Meskó Zoltánt.  
 
Egy feltörekvő sportágnak mindig fontosak a támogatók, így hatalmas elismerés számunkra, hogy a Magyar Amerikai Futball Szövetség felkérését elfogadva, Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár vállalta a XII. Ratio Media Hungarian Bowl fővédnöki teendőit. Így a hazai sportvezetés legmagasabb szintje is képviselteti magát rendezvényünkön, tovább emelve annak presztízsét. Az államtitkár asszony és kísérői testközelből is meggyőződhetnek sportágunk fejlődéséről és annak szurkolói bázisáról. Köszönjük neki, hogy segítő jelenlétével megtiszteli rendezvényünket!  
 
A július 8-i döntőn a szurkolók hangulatát tovább fokozza majd, hogy a himnuszt egy igazi világsztár, Miklósa Erika opera-énekesnő előadásában hallhatják majd az Új Hidegkuti Nándor Stadionba kilátogatók! A mérkőzés félidejében pedig az idén 10 éves DRuMSTeRS pörgeti majd a hangulatot!    
 
Jó szórakozást kívánunk mindenkinek!