PONTOON

PONTOON

PONTOON - a város tengerpartja
Az ikonikus Lánchíd pesti lábának jobb oldalánál található Pontoon az urbánus búvóhely, ami a hét minden napjára tartogat valami izgalmas programot. A nemcsak dizájnban, hanem hangzásban és programok terén is egyedi PONTOON, olyan kulturális -és szórakozóhely, valamint közösségi tér, melynek küldetése, hogy közelebb hozza a Dunát a fővárosiakhoz. Pazar panoráma mellett (Lánchíd, Duna, Gresham palota, MTA székház) a város közepén, de mégsem városi környezetben élvezhetik az ide betérő vendégek a hűsítő italokat, a fatüzelésű pizzakemencében készített pizzákat, a naplementében tartott élőzenei koncerteket, vagy éppen a napfelkeltéig tartó bulikat a legjobb hazai és külföldi DJ-k társaságában, miközben a Duna csordogál.

Általános információk

Cím: Budapest, Antall József rakpart 1.
Weboldal: http://www.pontoonbudapest.com/

Eseményeink

{pages}
Monday Session // Jazzelünk a Duna-parton // Zuboly

Monday Session // Jazzelünk a Duna-parton // Zuboly

2019-08-19 20:00

Megalakulása óta már számtalanszor leírták a Zuboly zenekarról, hogy mennyire egyedi, újító de mégis hagyományörző, színes, vicces de mégis komoly. Ez a banda azonban még így másfél évtized elteltével is az egyik legüdébb színfolt a hazai palettán.

WUTiF: 1 MORE PLS

WUTiF: 1 MORE PLS

2019-08-21 16:00

WUTiF: proudly presents the DJ side of the Italian Fun"Attic project.

Budabeats ~ Mr. Bongo (UK)

Budabeats ~ Mr. Bongo (UK)

2019-08-23 19:00

Nincsenek megbízható adataink arról, pontosan hány indie label indult 1989-ben, de olyan, ami a mai napig aktív és még mindig hivatkozási pontként tekintünk rá, már egész biztosan nincsen sok (lásd még Warp Records).

Fiúk at Pontoon

Fiúk at Pontoon

2019-08-24 19:00

A Fiúk 2018 őszén alakult Budapesten. A zenekar stílusát a kelet-európai keserűség és az amerikai feeling good ötvözése határozza meg R’n’B és indiepop elemek összemosásával.

{pages}