PONTOON

PONTOON

PONTOON - a város tengerpartja
Az ikonikus Lánchíd pesti lábának jobb oldalánál található Pontoon az urbánus búvóhely, ami a hét minden napjára tartogat valami izgalmas programot. A nemcsak dizájnban, hanem hangzásban és programok terén is egyedi PONTOON, olyan kulturális -és szórakozóhely, valamint közösségi tér, melynek küldetése, hogy közelebb hozza a Dunát a fővárosiakhoz. Pazar panoráma mellett (Lánchíd, Duna, Gresham palota, MTA székház) a város közepén, de mégsem városi környezetben élvezhetik az ide betérő vendégek a hűsítő italokat, a fatüzelésű pizzakemencében készített pizzákat, a naplementében tartott élőzenei koncerteket, vagy éppen a napfelkeltéig tartó bulikat a legjobb hazai és külföldi DJ-k társaságában, miközben a Duna csordogál.

Általános információk

Cím: Budapest, Antall József rakpart 1.
Weboldal: http://www.pontoonbudapest.com/

Eseményeink

{pages}
abé Sila Acoustic Band

abé Sila Acoustic Band

2019-06-20 19:00

A mostani, Duna-parti koncert nem a megszokott Babé Sila eletronikus felállás lesz, hanem egy különleges, akusztikus, nagy zenekari verzió, ami az mr2 akusztik kapcsán jött létre.

Tensnake /DE/

Tensnake /DE/

2019-06-21 18:00

Óriási örömmel jelentjük be, hogy Júnuis 21-én, az underground és a mainstream klubvilág közös kedvence, Tensnake ismét visszatér a Duna-partra!

{pages}