Áram nélkül? Lehetséges!

Áram nélkül? Lehetséges!

A napelemes kandeláber

Egyre fontosabbá válik – a saját és a közösségünk szempontjából is – a fenntartható, környezetkímélő életmód és az ezzel járó megoldások, eszközök, amelyek a mindennapjainkat segíthetik energiatakarékos módon. Ilyen a világítás is, hiszen fényre szinte mindenkinek szüksége van. De miért világítanánk árammal, ha az egyik leghasznosabb energiaforrásunkat, magát a Napot is használhatjuk? Ezt az alternatív energiaforrást aknázza ki a Green Plan Energy Kft. a különböző napelemes kandelábereivel.
 
Mi is az a kandeláber? A napelemes kandelábereket főként térvilágításként vagy közvilágításként alkalmazhatjuk. A napelem által megtermelt energia egy speciális töltésvezérlőn keresztül, gondozásmentes akkumulátorokban tárolódik – ezek biztosítják az esti órákban automatikusan bekapcsoló lámpatestek kellő energiaellátását. Hogy miért is jó a napelemes kandeláber? Először is, nincs szükségünk külön engedélyre, hogy használhassuk, valamint kiépített villamoshálózat hiányában is alkalmazható, vagyis áram nélkül is működik. Teljesen önellátó a rendszer. Ezenfelül pedig még környezetbarát is, ráadásul költséghatékony.
 
Ezek a világítóeszközök programozhatók, így nem kell mindig ki-be kapcsolgatnunk, ellenőriznünk őket, hiszen távvezérléssel, valamint előre beállítással elvégzik helyettünk ezeket a feladatokat. Teljes töltöttség esetén napi 12 óra működés mellett, akár 8-10 napon keresztül működne – töltés nélkül. A napelemes kandeláberek alapvetően 10, 15, 20 és 30 W lámpatesttel érhetők el, különböző stílusban és designban. Világíts okosan, környezetkímélő módon, fenntartható energiával! (X)
 
Ha bővebben is érdekel az alternatív világítástechnika, a greenplan.hu-n és a solarkandelaber.hu-n érhető el a termékkatalógus, valamint keresd következő lapszámunkat, ahol még többet megtudhatsz a napelemes kandeláberekről!