Faith & Deed: Clarity EP

Faith & Deed: Clarity EP

Hallgasd meg a teljes EP-t, amiről a zenekar dalonként többet is elárul.

A “Path Of Mine” tulajdonképpen a "megfogantatás" pillanata. A bennünk lévő hit, elképzelés is ezzel egyidőben jött létre, hogy merre szeretnénk tartani emberileg és már ekkor tudtuk, hogy a tengeren sem olyan sokáig fogunk hánykódni. Tudtuk, hogy eljön a megszületés pillanata.
 
 
 
Az "Asked And Returned" egy emberről szól, aki kis csónakjával az óceánon hánykolódik. Kilátástalan helyzetben van, de ő nem adja fel a küzdelmet, bármivel is kelljen szembenéznie! - Ez az a mentalitás, amit mi hírdetünk. Ne add fel mert eljön a jel! - El is jön, hősünk előtt kitisztul a tér, a szárazföldet meglátva már nem hánykolódik tovább a semmi közepén.
 
 
 
Miután partra értél, újjászületettként elölről kell megtanulni mindent, de már más minőségben, jobb minőségben! Felfigyelsz a körülötted történő csodákra, megéled azokat a dolgokat amiket még nem értesz, de hiszed, hogy jelentőséggel bír az életedre nézve. Ez a dal a második "gócpontja" az EP-nek, innentől kezdve indul meg egy még erősebb kiteljesedés.
 
 
 
Az "Awake The Flames" forrongását természetesen a tűz elem képezi. Ez egy mély, nyomasztó és pörgős dal! A tüzet, mint elemet személyesítem meg azzal az energiával ami igazán nyomot hagy az emberben és valós, igaz változásokat okoz benne. Ennél a dalnál a fény már bennünk van és az igazak útján haladunk előre. Már tudjuk a céljainkat, jobbá vált az életünk, nincsenek már kételyek.
 
 
 
Az utolsó dalnál pedig elérkezünk a történetünk elejére. Igen, az elejére! Mert az igazi élet akkor kezdődik, amikor már egészek vagyunk. Egységben, céltudatosan, az élethez pozitívan hozzá állva éljük a mindennapjainkat és tevékenykedünk a hivatásunkban.
 
A tükörben a testünket látjuk amit lepelként kaptunk a lelkünkre.