Te milyen csaj vagy?

Te milyen csaj vagy?

Nőnapi programajánló

Ne érts félre, kérlek, nem az számít most, hogy milyen vagy kívülről, hiszen minden nő gyönyörű. Mindössze egy igencsak kúl programlistával szeretnénk kedveskedni #márciusnyolc, vagyis a nemzetközi nőnap alkalmából: ebben a felsorolásban biztosan találsz kedvedre valót! Mert ünnepelni van mit! Kalandra fel!
 
KREATÍV
Kimonóvarró workshop
Ha szeretnél egy mindenhez passzoló örök darabot a ruhatáradba, akkor jusson eszedbe a manapság eszméletlenül divatos kimonó. És, hogy mi a hab a tortán? Az, hogy most nőnap alkalmából magad varrhatod meg az új kedvencedet! A programra ráadásul nem csak profi varrógéphasználók jelentkezhetnek, hanem akárki, aki egy kis DIY élményre vágyik!
03. 08., Patent Budapest, 1027, Csalogány utca 55.
 
BULIS
Techno a dolgozó magyar nőkért!
Na, ilyen hepajt sem hord mindennap a Föld a hátán! A különleges bulikáért pedig nem is kell messzire menned, éppen elég az óbudai kultklubig. A kis séta pedig igencsak megéri, hajnalig a legtutibb női dj-k pörgetik a nemzetközi viszonylatban is favoritnak számító rave, industrial és techno trackeket!
03. 06., Supersonic, Budapest, 1037, Fényes Adolf utca 28.
 
ÍNYENC
Nőnapi borkóstoló
Kedveled a jófajta borokat? Akkor egyértelmű, hogy a világ nőire is koccintanod kell! Ehhez kínál szuper alkalmat a Cult of Wine Villány művészpince egyedülálló rosé- és vörösborkóstolója – az ország egyik legendás borvidéke, Villány legfinomabb ízeivel! Vigyázz, mert a jegyeket percek alatt elkapkodják!
03. 06., Vinitus Budapest, 1116, Alíz utca 6/B
 
SPORTOS
Virágfutás
Idén már nyolcadik alkalommal rendezik meg az egyik legtermészetbarátabb nőnapi sporteseményt. A Virágfutás lényege dióhéjban annyi, hogy az egyes távok teljesítéséért papírvirág jár. Plusz öröm, hogy ezen a bulin semmi se kötelező: nincs megszabott kilométer, és persze szigorúan vett verseny sem. Itt minden az élményről szól, na meg persze a célban található meglepetés-sütikről!
03. 07., Hármashatár-hegy, Határ-nyereg, Budapest, 1028
 
KINCSVADÁSZ
Design vásár 
Egyedi kincsekre, hazai tervezők legmenőbb extráira, vintage dekorra vagy netán vegán kozmetikumokra vadászol? Találd meg az álmaidat most egyetlen helyen, a Hello Piac március 8-i csajos különkiadásán, ahol még a házi kedvenced is csatlakozhat hozzád – hiszen a rendezvény nemcsak természet-, hanem kutyabarát is! 
03.08., Akvárium Klub, Budapest 1051, Erzsébet tér 12.
 
TERMÉSZETJÁRÓ
Teliholdas élményséta
Rád férne már egy izgalmas erdei kikapcs? Hát akkor startolj erre a túrára, mert ez aztán tényleg nem egy hétköznapi élmény! Túrázd be egy szakértő erdőmérnökkel a telihold fényében úszó hármashatár-hegyi ösvényeket, hallgass okosságokat a Holdról, és légy tanúja az erdő éjjeli kulisszatitkainak.
03. 08., Erdőajándéka Erdei Iskola, Hármashatár-hegy, Budapest, 1037
 
Extra tipp…
HA KELL EGY KIS NYUGI
Jóga- és aromaszeánsz
Gondolunk azokra is, akik most pörgés helyett nőnap alkalmából inkább relaxálnának egy kicsit: jógázz, meditálj, illatolj, beszélgess, vagyis ölelgesd meg egy kicsit a lelkedet ezen a fantasztikus napon!
03.08., RÓMAI KERT Jóga & Életmódközpont, Budapest, 1031, Nánási út 30.