Elkészült az új Nomad-album – Lemezbemutató a Barba Negrában

Elkészült az új Nomad-album – Lemezbemutató a Barba Negrában

Hotel Polimer címmel a napokban jelenik meg a Juhá...

Hotel Polimer címmel a napokban jelenik meg a Juhász Marci (ének) – Jánosi „Cicó” Szabolcs (gitár) – Nagy Levente (basszusgitár) – Újvári Péter (dobok) felállású Nomad zenekar első nagylemeze.

„A Hotel Polimer az elmúlt két év gyümölcse.”- mesél a lemezről Cicó. – „A 2012-ben Juhász Marci énekessel megerősödött csapat az énekes karakterére szabta dalait. Magyar nyelven, Marci zenei gyökereit, ízlését szem előtt tartva készültek a számok. Az album nem követ semmilyen aktuális trendet, egyszerre progresszív és fülbemászó, friss és vintage, lenyom és felemel. Én pedig most debütáltam szövegíróként (nevet). A felvételek a törökbálinti SuperSize Stúdióban készültek, a CD borítót Bödecs András készítette, az albumot az Edge Records adja ki.”

A lemezbemutatóra 2014. október 22-én, a Barba Negra Music Clubban kerül sor, a Kowalsky meg a Vega vendégeként.

„Minden különösebb külsőség nélkül felmegyünk a színpadra, és lejátsszuk az albumot.” – mondja a gitáros arról, hogy mire számíthatunk ezen a bulin. – „Mivel a Nomad minél szélesebb körben szeretne bemutatkozni élőben, így jó ötletnek tűnt egy sikeres, látogatott zenekar turnéjához csatlakozni. Kowáékkal nagyon jó, szinte napi kapcsolatot ápolunk, ráadásul nyáron már volt közös bulink, így elmondható, hogy a Vega közönség érdeklődést mutat a Nomad iránt.”

„A turné mellett tervezünk egy videoklip forgatást, karácsony környékén pedig egy különleges ünnepi bulit, de ez még maradjon meglepetés.”