„Olyan flessem volt, mintha folyamatosan időutaznánk”

„Olyan flessem volt, mintha folyamatosan időutaznánk”

a Grizzly kitört a bezártságból

A The Statement a Grizzly legutóbbi Vrsvs Arctos c. lemezének egyik legerősebb dala. A szöveget H.P. Lovecraft Randolph Carter vallomása című novellája ihlette, aminek mélyebb üzenete, hogy talán nem jó ötlet minden tudás birtokába kerülni. Kiűzetés a Paradicsomból? Ha a tudás megszerezhetetlen és a feszültség feloldhatatlan, mégis hol a kiút? A videó szorongó, sárgás fényeivel olyan, mintha nemcsak egy szobából, hanem az egész koronavírus sújtotta világ poklából próbálna kiszabadulni a főhősünk, aki lehetne akár te vagy én is. 

Fotók: Zsiga Pál

A klip készítője a PUR E Production stábja, akik készítettek már klipet az Irie Maffiának, a Subscribe-nak és az AWS-nek is, és persze nem voltak ismeretlenek a zenekar számár a pesti éjszakából sem.

„Nagyon örültem, hogy a PUR E csapatával dolgozhattunk, mindig is ügyes és tehetséges csapatnak tartottam a srácokat. Eszméletlen szürreális hatása volt a lakásban a nappali fényeknek, amiket speckó lámpákkal csináltak, mert késő estig forgattunk, és kint már vaksötét volt. Ha kimentünk cigizni, olyan flessem volt, mintha folyamatosan időutaznánk egy kicsit. Jut eszembe, Roninak még egyszer ezer köszi, hogy lepusztíthattuk a lakást.”mondta el a forgatásról Knapp Oszi, a Grizzly frontembere.

A srácok most visszabújnak a medvebarlangba, kialusszák a téli álom végét, amíg tart még a koncertínség, de április 29-én meglátogatják majd a Pinewood Stúdiót, nyomnak egy kemény koncertet az Open Music Channel-en, amit élőben követhettek majd az OMC Twitch csatornáján. Ne hagyjátok ki!