A Hooligans igaz története

A Hooligans igaz története

Ladányi Zsolt beszélgetett Csipával.

Itt vagyok Tiszafüreden a Halasnapokon, velem szemben épp készülődik a fellépésre, öltözködik a Hooligans zenekar énekese. 
 
Helló Csipa!
 
Szervusztok!
 
Jelenleg ott tart a Hooligans zenekar, hogy megjelent 12 albuma, 23 videóklipje, és nemrégen napvilágot látott az „Igaz történet” című lemezetek. Gondoltátok, hogy ennyire sikeres lesz ez a kiadvány?  Hiszen már a megjelenés napján arany, kilenc nap múlva platinalemez státuszt ért el!
 
Ez hihetetlen! Ezt tőled tudom, tőled hallottam, de hála a jó istennek, meg a Hooligans rajongóknak, meg a vásárlóknak! Köszönjük nagyon szépen! Ebben a mai magyar kutya világban, bár világszinten is a lemezvásárlás tudjuk, hogy zajlik, ezért örülni kell minden eladott példánynak, nem kicsit, hanem nagyon. Ezért ennek jobban örülünk, mint bármi másnak! Köszönjük azoknak, akik bíznak bennünk, mi meg bennük!
 
Az véletlen, hogy a Tizenkettes szám most többször megjelenik a zenekar életében? Gondolok itt a 12. albumra, arra, hogy 12 szám szerepel ezen a lemezen, és november 12-én lesz egy nagyszabású koncertetek a Budapest Arénában.
 
Azt nem tudom, hogy van-e ilyen véletlen, de szerintem ez inkább a sors keze. Nem hiszem, hogy Tibi 12 dalt tervezett erre a lemezre, inkább az időre figyelt oda, hogy ne lépje túl a 40 perces határidőt. Az, hogy november 12-én lesz a koncert, azt már hamarabb eldöntöttük, minthogy kijött volna a lemez. De aminek semmi köze a 12-es számhoz, hogy 20 éves a Hooligans zenekar! (nevet)
 
A lemezről készült egy vadonat új klip, Apám címmel. A dal is, és a képi elemek egyaránt nagyon meghatóak. Ezzel a dallal az volt a célotok, hogy az apai szerep fontosságát is kiemeljétek egy család életében?
 
Az köztudott, hogy Tibi szülei „elmentek” már sajnos, és sokan másoknak is, többek között nekem is, és sok közös ismerősünknek is „elment” az apja, akivel nem tudtak elég időt eltőlteni, és ez a dal a Tibi ötletéből, az ő szívéből érkezett. A Major Eszter pedig ezt nagyon szépen megfogalmazta. Annak külön örülünk, hogy a lemezre került, és hogy klip is készül a dalból, mert így nem száll el ez a szerintem csodás dal csak úgy a semmibe. Minden egyes apa, akik még itt vannak, és akik már nincsenek velünk, biztosan szeretni fogják a dallamát, a sorait ennek a remekműnek!
 
További sok sikert kívánok a hamarosan következő fellépésetekhez, és természetesen a november 12-i giga koncertetekhez!
 
Köszönjük szépen, köszönjük az interjút! Várunk mindenkit, mint mondtad, november 12-én a Pap Laci Arénába , innen a Tisza-tó mellől is! Köszi és csók! 
 
 
Szerző: Ladányi Zsolt