A Pogány Induló 2024. március 2-án az MVM Dome színpadán is bemutatkozik!

A Pogány Induló 2024. március 2-án az MVM Dome színpadán is bemutatkozik!

Ahogyan figyeljük a hazai koncertélet alakulását, már egyáltalán nem lepődünk meg azon, ha egyik pillanatról a másikra az ország legnagyobb előadóhelyszínein olyan hazai sztárok jelennek meg, amelyekről keveset vagy egyáltalán nem hallottunk. Közéjük tartozik Szirmai Marcell, azaz a Pogány Induló is, aki ezúttal az ország legnagyobb fedett csarnokának színpadát veszi be 2024 tavaszán.
 
Vajon miért rajonganak már több tízezren egy olyan srácért, aki csak néhány hónapja lépett be a felnőttkorba? Az egyik ilyen tulajdonsága az őszinteség. Szirmai Marcell, vagyis a Pogány Induló töretlen és egyre nagyobb sikere egyértelműen abban is rejlik, hogy nem játsza meg magát, ő valóban olyan a színpadon, mint a való életben, az általa írt szövegek hűen tükrözik az általa képviselt világot. Generációja érces hangjaként emlegetik, aki a „Megáll az idő” című első albumával visszahozta az „old school” rap dicsőségét a köztudatba, amire a hazai hip-hop szakma hamar fel is kapta a fejét. A Pogány Induló fellépésein gyakran feltűnik Ekhoe is. A két srác ugyanis jó barátként ismeri egymást, és a közösségi médiában „Kupak és Kubak”-ként emlegetett duó több közös dalt is készített már.
 
 
Pogány Induló, azaz Szirmai Marci igazi multitalentum, aki hegedűn játszott és szavalóversenyeken is indult, mielőtt a gimnáziumban rappelni kezdett. Egyedi orgánuma és szövegeinek rideg valósága azonnal tömegek figyelmét keltette fel.
 
A Pogány Induló 2024. március 2-án az MVM Dome-ban egy igazi nagykoncerten mutatja meg mit jelent embernek lenni, mit jelent fiatalnak és szabadnak lenni.
 
Jegyek itt kaphatók, ha pedig olvasnál még, akkor itt van egy korábbi Pogány Induló interjúnk (megjelent a nyomtatott Rockstar Magazin 2022. októberi lapszámában), ami Magyarország első nyomtatott magazinban megjelent Pogány induló interjúja volt! Köszönet érte az ASAN-nak, és Yaponak!