A rózsaszín az erő szimbóluma - MINDENKI számára! /// #BARBIEXLUSH

A rózsaszín az erő szimbóluma - MINDENKI számára! /// #BARBIEXLUSH

A limitált kiadású Barbie™ x Lush kollekció a rózsaszín erejét ünnepli - teljes pompájában! Jól tudjuk, hogy egy olyan forradalmár, mint Barbie™ csakis a legjobbal elégszik meg, ha a szépségápolási rutinjáról van szó. Szerencsére a Lush is úttörő a friss, kézzel készült, erőszakmentes és minimális csomagolást alkalmazó kozmetikumok területén. A Lush vezetőségében számos erős nő található. Egyikük a cég társalapítója, Mo Constantine, aki 1989-ben egy kerti fészerben feltalálta a világhírű fürdőbombát, melyből mára másodpercenként eladnak egyet!
 
A Barbie™ x Lush kollekció kozmetikai termékek teljes tárházát tartalmazza, melyek mind Barbie™ ikonikus rózsaszínjében pompáznak, az erő, a bátorság és a rettenthetetlenség szimbólumaként újraértelmezve a színt.
 
“Az, hogy egy olyan ikonnal dolgozhatunk, mint Barbie™, egy valóra vált álom a Lush számára. Barbie™ folyton a korlátokat feszegeti, és nem hagyja, hogy bárki is alábecsülje a képességeit. Elképzeltük, miből állna Barbie™ szépségápolási rutinja, és ennek megfelelően alkottuk meg az új kollekciót. Ezek a termékek azoknak készültek, akik a rózsaszín erejét ünneplik!” - mondta Melody Morton, a Lush kreatív koncepcióért felelős igazgatója.
 
A Lush célja, hogy minden körülmények között a legfrissebb kozmetikumokat és a tökéletes hulladékmentes vásárlási élményt nyújtsa vásárlóinak. A Barbie™ x Lush kollekció kézzel készült termékekből áll, melyek a legkiválóbb összetevőket tartalmazzák, így még élőbbé, Lush-abbá teszik a világot. A gyűjteményben „pucér”, azaz csomagolásmentes termékek is helyet kaptak, a szappanoktól a fürdőbombákon keresztül a habfürdőkig. A Lush iparági szinten is vezető szerepet tölt be a felesleges csomagolás elleni küzdelemben. Számos olyan terméket forgalmaz, melyek egyáltalán nem igényelnek csomagolóanyagot. Azon termékek, melyekhez mégis szükséges a csomagolás, a Lush Bring It Back nevű, zárt rendszerű újrahasznosítási programjának részévé válnak. A program során a vásárlók 1 dollár kedvezményt kapnak aznapi vásárlásuk értékéből, amennyiben visszaviszik az üzletbe a kiürült tégelyeket - öt üres fekete tégelyért pedig ingyen friss arcpakolás jár.
 
 
A Barbie™ x Lush kollekciót megtalálod online, az üzletekben és a Lush applikációban is.
 
 
És akkor nézzük a Lush x Barbie™ kollekció darabjait:
 
 
Barbie Bath fürdőbomba
Csillámlóan rózsaszín fürdővíz, tele bőrpuhító összetevőkkel. Valóra váltja az álmaid! Dobd a kádba ezt a legendás B-t, és figyeld, ahogy elpezseg a habok közt, csillámlóan rózsaszínné varázsolva a fürdővizet. A közepén egy bio kakaóvajból, sheavajból és kókuszkrémből készült fürdőolaj található, mely fényűzően kondicionálja a bőrt, hogy ellazulva, puhán és édes illatúan léphess ki a kádból.
 
 
           
Barbie Pink sampon
Fantasztikusan puha és ragyogó haj a mályvagyökér-forrázat, valamint a friss eper- és citromlé segítségével. Ez a pink pigmentet tartalmazó sampon enyhén színezheti a különösen vékony szálú vagy porózus hajat, ezért fontos, hogy óvatosan játssz vele! Használat után azonnal öblítsd ki a hajadból és mosd le a fürdőszobai felületekről. Így garantált, hogy nem kapsz mást, mint ragyogó, ínycsiklandó illatú tincseket! Szeretnénk felhívni rá a figyelmet, hogy amennyiben nem öblíted le és megszárad, szőkített, nagyon világos vagy ősz haj esetén rózsaszínre színezheti a hajat. Mi szóltunk!
 
Barbie testápoló balzsam
Kövesd a puha, csillámló bőrről szőtt álmaid a Lush és a Barbie™ által megalkotott limitált kiadású testápoló balzsam segítségével! A bio vajakból, hidratáló olajokból, csokoládéillatú vörös kakaólikőrből és egy nagy csomó csillámból frissen készült balzsam mennyei illatúvá varázsolja, puhítja és ragyogóvá teszi a bőröd!
 
 
         
Barbie Jelly zselés arcpakolás
Otthoni wellness a barátokkal: ez a rózsaszín zselé tutira feldobja a napod! Csípj le belőle egy darabot, dolgozd el a tenyeredben, majd vidd fel a bőrödre. A bőrnyugtató kalaminpor, a hűsítő rózsaabszolút és a mélytisztító kaolin felfrissíti és csodaszéppé varázsolja a bőröd.
 
Barbie Dream cukros testradír
Dörzsöld be magad cukorral, hidratáló vajakkal és ragyogást adó citrusolajokkal a valószerűtlenül csodás bőrért. Végy egy adagot ebből a sűrű, ruganyos testradírból, és masszírozd a bőrödbe. A hámlasztó kristálycukor hatását a bőrpuhító fair trade bio kakaóvaj és az extra szűz kókuszolaj egyensúlyozza ki a megfelelő hidratálás érdekében. A citrommirtusz és a perzsa lime olaj citrusos illata a csillámmal párban napfénybe borítja a tested és a lelked!
 
 
          
Barbie x Lush parfüm
Árassz kedvességet és önbizalmat egy vidám, friss parfümmel. Ünnepi kedvencünkhöz, a Snow Fairyhez hasonlóan ez a parfüm is egy szuperédes, rózsaszín illattal varázsolja el a hétköznapokat. A mandula illóolajának cseresznyés illatjegyei a tonka és az édes vadnarancs megnyugtató aromájával együtt gyümölcsös, vidám illatot teremtenek.
 
Barbie Handbag szappan
Ha szeretnéd megszerezni az összes kötelező kiegészítőt a Lush és a Barbie™ közös kollekciójából, ez a rózsaszín kézitáska sem hiányozhat a gyűjteményedből. A pálmaolajmentes szappanbázisból, kézzel készült termék a lédús rebarbara és a finom vaníliasodó illatát árasztja. A fair trade bio kakaóvaj garantálja, hogy bőröd fürdés után is puha és hidratált marad.
 
 
          
Barbie Heel szappan
Fürdőzz stílusosan a Lush és a Barbie™. divatos magassarkújával! A cipellő pálmaolajmentes szappanbázisból, kézzel készül, és a lédús rebarbara és a finom vaníliasodó illatát árasztja. A fair trade bio kakaóvaj garantálja, hogy bőröd fürdés után is puha és hidratált marad. Rózsaszín, legendás és nem marad sokáig.
 
Barbie Boombox szappan
Indítsd be a bulit ezzel a magnót formázó szappannal, mely a Lush és a Barbie™ együttműködésével készült! A pálmaolajmentes szappanbázisból, kézzel készült termék a lédús rebarbara és a finom vaníliasodó illatát árasztja. A fair trade bio kakaóvaj garantálja, hogy bőröd fürdés után is puha és hidratált marad. Puha, édes illatú bőr? Zene füleinknek!
 
 
 
A márkákról bővebben:
 
A Mattelről
A Mattel vezető globális játékgyártó cég, a világ egyik leghíresebb gyermek- és családi szórakoztató márkacsoportjának tulajdonosa. Innovatív termékek és élmények, melyek a játék által inspirálják, szórakoztatják és fejlesztik a gyermekeket. Ikonikus márkaportfóliónk része a Barbie®, a Hot Wheels®, a Fisher-Price®, az American Girl®, a Thomas & Friends®, az UNO®, a Masters of the Universe®, a Monster High® és a MEGA®, valamint számos további, általunk vagy más nemzetközi szórakoztatóipari cégekkel partnerségben birtokolt szellemi tulajdon. Portfóliónk filmeket és televíziós tartalmakat, videojátékokat és digitális élményeket, zenét és élő rendezvényeket is tartalmaz. 35 telephelyünk van, termékeink világszerte 150 országban elérhetők a világ vezető kiskereskedelmi és digitális kereskedelmi cégeinek segítségével. A Mattel 1945-ös alapítása óta büszkén segíti a gyermekeket a gyerekkor csodáinak felfedezésében és lehetőségeik kiteljesítésében. Látogass el hozzánk a mattel.com oldalon.
 
A Lush-ról
A Lush 27 évvel ezelőtti alapítása óta olyan friss, kézzel készített kozmetikumokat talál fel, gyárt és forgalmaz, mint például a pezsgő fürdőbomba és a szilárd sampon. A Lush a szíve mélyén kampányoló szépségipari cég, amelynek küldetése, hogy legyen terméke minden igényre, és hogy kozmetikai forradalmat robbantva megmentse a bolygót. A végső cél pedig az, hogy Lush-abbá, élőbbé tegye a világot. 
A Lush igen szigorú állatkísérlet-mentes irányelveket követve működik, és piacvezető a kozmetikai iparban a felesleges csomagolással szembeni küzdelemben azzal, hogy olyan termékeket fejleszt, amelyek “pucéran”, tehát csomagolás nélkül is eladhatók.
A Lush jelenleg 49 ország több mint 900 üzletében van jelen, 38 weboldallal, melyek világszerte szállítanak házhoz, valamint a több, mint 30 nyelven elérhető applikációk, csatornák és digitális közösségek globális hálózatával.