A Siklósi Örs Alapítványnak gyűjtenek ingyenes Aurevoir. koncerttel, baráti fesztivállal a Dürerben

A Siklósi Örs Alapítványnak gyűjtenek ingyenes Aurevoir. koncerttel, baráti fesztivállal a Dürerben

Szülinapi kívánságnak indult baráti összejövetelből lett minifesztivállal gyűjtenek a Siklósi Örs Alapítványnak a Dürer Kertben szeptember 16-án kiváló underground zenekarokkal és a kertszínpadon ingyenes Aurevoir. koncerttel a BÜBÜKERT jótékonysági minifesztivál keretében. 
 
Vannak emberek, akiknek valóra válik a kívánsága. Bübüke™ most ilyen ember. Azt kérte, a sokszáz rajongott zenekarból a számára legfontosabbakat hívják össze egy fesztiválra, és a teljes bevételt pedig a sokunk számára nagyon kedves barátunk emlékére alapított Siklósi Örs Alapítványnak ajánlják fel a szervezők, amit a Dürer Kert is teljes mellszélességgel támogat. Az Alapítványt Örs családja, édesanyja, felesége, testvérei alapították azzal a céllal, hogy Örs zenei hagyatékát gondozza, és egy ösztöndíjat hozzon létre évente egy kiválasztott zenekar/előadó számára, valamint az is, hogy megszervezze Örs álmát, egy zenei tábort, ahol az AWS tagjai és barátai tartanak képzést a jelentkezőknek.
 
Erre az alkalomra Bübüke™, avagy ahogy mások ismerik, Simonyi Bulcsú köré gravitáló zenekarok álltak össze, hogy megtöltsék a Dürer kerti és benti színpadát. Sok év után kifejezetten erre az alkalomra készül visszatérni a maga után nagy űrt hagyott Uzipov és a Szabadtéri 4akkordos Performansz (SZ4P) is.
 
 
 
A stoner vonal és a keserédes grunge-metál kedvelőinek két igazi ritkasággal, a Buso von Kobra és a Dead Gray koncertjével készülnek, de ott lesz még a külföldi színpadokat is megjárt Red Swamp és az öt-nyolc perces rádióslágerekről híres The Royal Freak Out is.
 
 
 
 
 
A titokzatos Chikungunya exkluzív debütje mellett egy a kartszínpadon az Aurevoir. húz majd mindenki talpa alá valót. 
 
 
Gyertek el szeptember 16-án a Dürerbe, és bulizzunk együtt egy hatalmasat egy jó ügy érdekében!
 
 
 
 

A cikk megjelenését a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.