A STARSET BEJELENTETTE  IMMERSION: THE FINAL CHAPTER  TURNÉJÁT EURÓPÁRA

A STARSET BEJELENTETTE IMMERSION: THE FINAL CHAPTER TURNÉJÁT EURÓPÁRA

Az innovatív vizuális rockcsapat, a STARSET bejelentette IMMERSION: THE FINAL CHAPTER elnevezésű turnéjának európai állomásait.
 
A fantáziáló, magával ragadó előadásaikról ismert STARSET új programja a csapat eddigi leglenyűgözőbb showja lesz. A DEMONSTRATIONS sorozat legújabb témája, amelyet egy disztópikus, futurisztikus elbeszélés keretez, a régóta várt következtetéseket ígéri olyan cselekményszálakhoz, amelyeket már korábban beleszőttek zenéken, videókon és fellépéseken keresztül a multimédiás eseményeikbe.
 
Közel 5 milliárdos megtekintésével a STARSET gyorsan növeli elkötelezett globális rajongótáborát, gigantikus dalaival és élő előadásaikkal lenyűgözve őket, így 2024-ben a STARSET a rock következő szupersztárjai közé emelkedhet.
 
Ez a zseniális show Budapesten is látható lesz, 2024. november 2-án a Barba Negrában!
 
A budapesti előadásra jegyek a hivatalos rajongói klub tagjainak már most is elérhetők. A regisztrált Live Nation tagok április 11-én 10 órától tudnak csatlakozni hozzájuk, élve elővásárlási lehetőségükkel. A teljeskörű jegyértékesítés április 12-én 10.00 órától kezdődik a www.livenation.hu, a www.funcode.hu és a www.rock1.hu oldalakon keresztül.