ajsa luna dalpremier: mother luna

ajsa luna dalpremier: mother luna

A friss MTV EMA díj nyertes ajsa luna új száma a hamarosan érkező második nagylemezét vezeti be. A "mother luna" a megszokottnál nagyobb figyelmet kap, mivel mától ajsa luna a Spotify EQUAL nemzetközi kampányának magyarországi arca és nagykövete.
A dal szövege nagy személyes jelentőséggel is bír, nem csak mert “mother luna” becenevét a rajongóitól kapta Ajsa: “Anyukám elmondása alapján teliholdkor születtem, ami igazán különleges tekintve hogy Ajsa Lunának hívnak. A születésem napja ráadásul hétfőre esett, ami a Hold napja.”
 
“Régebben sokat csúfoltak a nevem miatt, nem egyszer kaptam meg a Luna-P*nát”, mondja az énekesnő, “ami végülis szintén egyfajta feminin energiát sugároz, és ma már sokat nevetek ezen. Viccet félretéve nagyon büszke vagyok magamra, mert azt gondolom hogy az utóbbi pár évben sikerült majdnem minden 'gyengeségemet' erősséggé formálni, és a dalban érzékelhető flegmaság talán pont ebből a nézőpontváltásból fakad. 'Minden porcikám porcelán, törhetetlen! Olyan porcelán mi törhetetlen'."
 
 
A mother luna először csak streamingfelületeken elérhető, viszont hamarosan érkezik hozzá klip is.
 
Január 20-án élőben is lehet hallgatni a "mother luna"-t – néhány még megjelenés előtt álló új dallal együtt – ajsa luna Turbina Nagytermes koncertjén. Az estet Kollár Dea fogja nyitni, jegyek még korlátozott számban a TIXA-nál elérhetőek.