AnnaElza remix premier!

AnnaElza remix premier!

Az eredeti klipből kimaradt drónos felvételekkel

AnnaElza 2019 decemberében vágott bele remixsorozatába, amelyben számára kedvelt előadók dalait dolgozza át a house műfajában. A sorozat Pátkai Rozina “Sea Song” c. Dalának átdolgozásával indult decemberben, januárban pedig BÖBE “Dïe” c. Dalát gondolta újra. Ennek az izgalmas sorozatnak következő eleme a The Palace “Oxigén” c. Dalából készült átdolgozás.

Garay AnnaElza jazzszaxofonosként végzett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen, így érhető, hogy korábbi projektjeivel a hip-hop és a jazz világában mozgott. Az elmúlt években azonban az elektronikus zene felé fordult, és azon belül pedig a house és a techno műfajában alkot, aminek bemutatására tökéletes az eddig elkészült két remix, és a készülőben lévő album is.

„A remix sorozatban különféle zenei műfajokból, számomra kedvelt előadók dalait dolgozom át, amelyek így a house világában születnek újjá. A remixek először single formájában látnak napvilágot, majd végül egy lemezzé állnak össze.” – mondja AnnaElza.
 
„A The Palace “Oxigén“ c. dala ismét egy eltérő műfaj az előző dalokhoz viszonyítva, a videóklipet látva azonnal megfogalmazódott bennem, hogy a következő remixet ebből a dalból szeretném elkészíteni.”
 
 
A The Palace zenekar 2018-ban mutatkozott be, ám a fiúk több mint 9 éve zenélnek együtt. Az Oxigén szövege a fiatalkori lázadást, a szabadságvágyat és a személyes kötelékek fontosságát helyezi a középpontba. 
 
A fiúk generációjában sok belső frusztráció gyűlt fel, – már csak a fiatal korukból adódóan is – és ezzel szemben szeretne az együttes fellépni egy olyan számmal, aminek a fő üzenete a felszabadultság keresése, és annak a fontossága, hogy egymásra támaszkodhassanak az emberek. Úgy vélik, hogy a barátságok, a párkapcsolatok és a családok olyan védőhálót nyújtanak a fiataloknak, amely képes támogatni ezt a generációt a felnőtté válás útján.

A remixhez készült videón az eredeti klipből kimaradt drónos felvételek láthatóak, ami Székelyhidi Márk operatőri munkájának és Wittinger Bálint utómunkájának köszönhető.
 
AnnaElza egyébként a két heti bontásban megjelenő remixeken felül tavasszal a “We Are Coming” c. lemezét is bemutatja majd…