Auguszt Bárió az első magyar énekes, akit meghívtak a Beatleweek-re, Liverpoolba

Auguszt Bárió az első magyar énekes, akit meghívtak a Beatleweek-re, Liverpoolba

A Beatles rajongók Mekkájába, Liverpoolba (Anglia) hívták meg az Ad Studio frontemberét, Auguszt Báriót, akit a Páratlan páros és az Álmaimban Amerika előadójaként ismer az ország.
 
A koncerteken  eljátszották a " With a rock and roll heart" című angol nyelvű saját dalt is. A hozzá készült klip a Beatleweek élményeit dolgozza fel.
 
 
8 koncert 5 nap alatt, mindez egy eseményen, Liverpoolban, köztük a legendás Cavern Clubban, ahol Bárióék kétszer is felléptek mindvégig tomboló sikertől övezve, ez az ott töltött napok összegzése.
 
A feszített tempó mellett az is nehéz volt a fiúknak, hogy a koncerteken csak 15 perc állt rendelkezésre a színpadra való le- és felpakolásra. A koncertek már délben elkezdődtek, az utolsó koncertet hajnali fél háromkor adták a srácok.
 
A minden év augusztus utolsó hetében megrendezett programon minden a Beatlesről szól, idén 70 zenekar vett részt az eseményen, ahol a koncertek mellett előadások és bolhapiac is található. Érkeztek előadók Chiléből, Argentínából, Japánból, Dániából, Finnországból, az USA-ból és Bárióék egyetlenként Magyarországról, egészen pontosan Magyarországról és Ausztriából, hiszen a szólógitáros Thomas osztrák.
 
Báriót a Beatles szeretetével még hetedikes korában Kaposváron fertőzte meg Gál Gábor barátja, aki ezúttal basszusgitárjával kísérte el Báriót. A doboknál pedig az az Ősze Gergő ült, aki pár éve Báriót hívta meg a Bécsi Zene- és Előadóművészeti Egyetemre vendég fellépőnek növendék koncertjére, ahol a karmester az a Stewe Sidwell volt, aki többek között a Bohemian Rhapsody film vagy Robbie Williams zene producere is.
 
Bárió és zenekara, az Auguszt Bario Band óriási sikert aratott Liverpoolban, még a koncertekre íródott angol nyelvű saját dalaikat is kitörő örömmel fogadta a közönség.
Az utazásból még csak most kezdenek feleszmélni Bárióék, de már a 2024-es Beatleweekre készülnek a legnagyobb energiával.