Az indie rock és post-punk ikon Interpol visszatér Budapestre

Az indie rock és post-punk ikon Interpol visszatér Budapestre

Július 20-án a budapesti MOM Sport Rendezvényközpontban ad koncertet az indie rock és a post-punk revival ikonja, a New York-i Interpol zenekar, így most több év után végre újra Magyarországon láthatjuk és hallhatjuk őket.

A banda az elmúlt években sem engedett a megszokott minőségből és, ahogy pályájuk legelején, az Interpol még mindig messze nagyot alkot nem csak a stúdióban, hanem a színpadon is - a lüktető hangszeres részek egyenesen a szívünket célozzák meg, a nem kevés pszichedéliával teli szövegek pedig a fejbe találnak. Ahogy azt az Interpol-tól megszokhattuk, teret hagynak a hallgatónak az elmélkedésre és arra, hogy szárnyaláshasson a közönség képzelete. 

„Still in shape, my methods refined" - énekli Paul Banks a Toni-ban, az Interpol The Other Side of Make-Believe című hetedik LP-jének nyitódalában és egyben vezető kislemezén. Az album és a csapat is új utakon jár: a kortárs alkotói élet baljós árnyoldalaival párhuzamosan az Interpol új dalait pásztori vágyakozás és kegyelem hatja át. Daniel Kessler kígyózó gitárhangszerelései az ég felé kúsznak, Samuel Fogarino furcsa méterekre zúzza precizitását, Paul Banks hangja pedig olyan sebezhetőséget áraszt, amely valószínűleg a zenekar legtöbb régi rajongóját is váratlanul érheti. 

Az óceán mindkét partján a legnagyobb helyszíneket bejáró turnén nemcsak friss himnuszok, hanem a legismertebb slágerek is felcsendülnek majd az eddig megjelent albumokról, így a zenekar korai munkásságának ismerői és a friss rajongók sem fognak hiányt szenvedni. Paul Banks, Daniel Kessler és Sam Fogarino a legjobb formájukban vannak - és ezt élőben is bizonyítják július 20-án a MOM Sport Budapestben, a kihagyhatatlan koncerten.

JEGYEKET ITT tudsz beszerezni, ha még nem tetted volna!