Brit és amerikai blues koncertek, még novemberben

Brit és amerikai blues koncertek, még novemberben

Brit és amerikai fellépőkkel zárul a LOTS Music 2023-as blues-rock koncertsorozata. November 18-án, szombat este a Krissy Matthews Band, míg 20-án hétfőn a sokszoros díjnyertes Tommy Castro & The Painkillers lép fel Budapesten.
 
A jelenleg a Hamburg Blues Band és Layla Zoe zenekarával is turnézó fiatal brit gitáros, Krissy Matthews saját triójával tér vissza Budapestre. Korábban már fellépett hazánkban a paksi Gastroblues Fesztiválon, de Budapesten is láthattuk két alkalommal a kanadai énekesnő, Layla Zoe zenekarával. Nagyon tehetséges fiatal gitáros, énekes - John Mayall karolta fel még 12 évesen! -, aki ezúttal a saját dalait hozza el eddig megjelent hét stúdiólemezéről. A helyszín a Városliget szomszédságában található BackStage Pub lesz.
 
 
A tavalyi év egyik kiemelkedő hazai blues koncertje volt az amerikai Tommy Castro fellépése, aki a blues szcéna egyik legkarizmatikusabb előadója. A ’90-es évek eleje óta szállítja a jobbnál-jobb lemezeket, és a legendás nagy blues elődökhöz hasonlóan végnélküli turnékon népszerűsíti a blues műfaját. A Tommy Castro & The Painkillers zenekar az évek során már több alkalommal (és kategóriában) a legjobbnak bizonyult Memphisben, a Blues Music Awards díjkiosztókon. A műfaj hazai kedvelőinek nagy örömére a zenekar idén is útba ejti Budapestet őszi turnéja során. A helyszín az újbudai Analog Music Hall lesz.
 
Jegyek mindkét koncertre elővételben is kaphatók a TIXA.HU online rendszerében. Limitált nyomdai jegyek rendelhetők a LOTS Music elérhetőségein, illetve megvásárolhatók a koncertek napján a helyszínen.