Búcsúzik a 40 éves Sepultura - novemberben Budapesten!

Búcsúzik a 40 éves Sepultura - novemberben Budapesten!

Keserédes hírt hozott a H-Music: egy szuper csomag indul turnéra és Budapesten is állomásozik majd, ugyanakkor az apropó annál szomorúbb: búcsúzik a SEPULTURA, ez az utolsó esély, hogy élőben lássuk.

A zenekar elérte az útja végét, az elmúlás pedig tudatos és tervezett temetéssel történik meg. A következő 18 hónap az elmúlt 40 év méltó ünnepléséről és búcsúztatásáról fog majd szólni. Volt ebben a 40 évben megannyi fent és lent, átalakulás, számtalan lemez, turné körülbelül 80 országban, a Sepultura a brazil metalt fogalommá gyúrta. Az utolsó lemez, a ‘Quadra’ közvetlenül a pandémia előtt jelent meg. Ezt követte a különleges SepulQuarta anyag, mely a járvány idején a zenekar stream sorozatából született olyan közreműködőkkel, mint Devin Townsend, Scott Ian, Danko Jones, Matt Heafy, David Ellefson, Fred Leclercq, Phil Campbell és még sorolhatnánk. 
 
A búcsúturnén 40 különböző városban fognak 40 élő track-et rögzíteni, melyet aztán majd egy masszív összeállításban jelentetnek meg megőrizve a Sepultura legjobb színpadi momentumainak emlékét. 
 
 
A turné kiemelt vendége az ukrán progresszív metal brigád, a JINJER lesz, de jön az old-school death metal alapcsapata, az Obituary és a Jesus Piece HC banda Philadelphiaból.
 
Jegyek elérhetőek ITT, valamint a ITT pedig a VIP jegyek is.