Cassyette fékezhetetlen hurrikánként csap le az Akvárium Klubban

Cassyette fékezhetetlen hurrikánként csap le az Akvárium Klubban

Cassyette igazi lázadó dalszerző, aki olyan előadókkal turnézott már, mint a Bring Me the Horizon, a My Chemical Romance vagy éppen a Sum41, akik előtt Budapesten is fellépett. A brit énekesnő zúzós zenéjével és egyedi megjelenésével hamar igazi alternatív ikon lehet, aki sikeres teltházas brit turnéja után április 23-án az Akvárium Klub színpadát is megrengeti.
 
Cassyette-et leginkább úgy lehet leírni, mint a természet erejét. Ő egy igazi, megalkuvást nem tűrő essexi zenész, aki hangosan és szégyentelenül követeli vissza a rock gyökereit, fülbemászó alternatív-rock, pop zenéjével. A vagány énekesnő korábban olyan előadókkal turnézott, mint a Sum41 – előttük 2022-ben mi is elcsíphettük az Arénában -, a My Chemical Romance és a Bring Me the Horizon, de számos fesztiválon is megrengette már a színpadot. Cassyette kirobbanó energiái miatt megkapta a Heavy Music Awards „Legjobb feltörekvő előadó” díját is. A Kerrang magazin pedig egyenesen egy alternatív pop ikonnak nevezte.
 
 
Abban mindenki egyetért, hogy érdemes figyelni a brit angol dalszerző-énekesnőre, aki sajátjai mellett már jó ideje ír más előadók számára is dalokat, így éppen itt volt az ideje, hogy 2018-ban előrukkolja szólóanyagával. 2022-es debütáló lemezét, a Sad Girl Mixtape-et egyenesen bátor és briliánsként jellemezték a kritikusok. Aki ott volt a Sum41 előtti fellépésén az már nem fog meglepődni, hogy Cassyette fellépése igazi nyers, energiától pulzáló előadás, április 23-án pedig csak az övé lesz a színpad első budapesti klubkoncertjén, az Akvárium Klub KisHalljában.