Tolódik Celine Dion budapesti koncertje

Tolódik Celine Dion budapesti koncertje

A budapesti koncert 2022. június 27-én, a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre

CELINE DION „COURAGE” VILÁGKÖRÜLI TURNÉ KÖZLEMÉNYE
AZ EURÓPAI TURNÉ ÁLLOMÁSAIT 2022-RE HALASZTJÁK
 
A 2021. március 19-június 16. közötti európai koncerteket későbbre,
2022. május 25-szeptember 24. közötti időszakra halasztják. 
 
Frontfotó: Sony Music Entertainment
 
 
A még fennálló koronavírus okozta pandémia, valamint az érvényben lévő rendezvénytartási és utazási korlátozások miatt, Celine Dion legmélyebb sajnálatára ismételten el kell, hogy halassza a „Courage” című világkörüli turnéjának európai állomásait. Az európai koncertsorozat 2022. május 25-én indul az angliai Birminghamben. A budapesti koncert 2022. június 27-én, a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre a Broadway Event és a Multimedia Organisation szervezésében.
 
Celine Dion és a Concerts West/AEG Presents továbbra is mindenki biztonságát és egészségét tartja a legfontosabbnak. A COURAGE WORLD TOUR eredeti 2020-as európai dátumait korábban már 2021-re halasztották, de a továbbra is fennálló járványügyi helyzet miatt, most a koncerteket a 2022-es évre ütemezik át.
 
„Nagyon reméltem, hogy idén tavasszal találkozhatunk Európában, de sajnos nyilvánvalóvá vált, hogy sokkal több időbe telik az, hogy mindannyian biztonságban legyünk. A vakcinával most már itt van ehhez a segítség, így már alig várom, hogy 2022-ben színpadra állhassak és énekelhessek a közönségemnek. Az elvesztegetett időt bepótoljuk, ezért továbbra is vigyázzatok magatokra, amíg újra nem találkozunk. Jó egészséget kívánok mindenkinek” – nyilatkozta Celine Dion. 
 
Fotó: Brian Purnell
 
A 2020-as vagy 2021-es dátumokra megvásárolt belépőjegyek érvényesek az új 2022-es időpontokra. Így a budapesti koncert esetében is, a megváltott jegyek érvényesek a 2022. június 27-i koncertre! 
 
A további és jegyekkel kapcsolatos kérdéseikkel vagy információkért forduljanak a Broadway Jegyirodához.
 
Celine Dion videóüzenete