Centikre a duplaplatinától

Centikre a duplaplatinától

A Kowalsky meg a Vega Varázsszavai már a boltokban, június 11-én pedig a Barba Negra Track-ben ad a zenekar nagykoncertet. Kowalsky-t faggattuk.

Eltelt majd egy hónap az új album megjelenése óta, hozta a várt eredményeket? 
 
Örömmel konstatáltuk, hogy megjelenését követő napon aranylemez lett a Varázsszavak, sőt alig telt el négy nap, máris a platina minősítést is elérte. Az a helyzet, hogy már csupán "centik" választják el a dupla platinától. Nyilván nem a számadatok és statisztikák határozzák meg és jelentik a közönséggel való kapcsolatunkat, de nagyon szépen rámutat ez a kis bevezető, hogy mennyire nagy érdeklődés előzte meg az új nagylemez megjelenését. Azok közül, akik már beszerezték, hallgatják az új dalokat, nagyon sokan véleményezték is a közösségi oldalainkon, valamint személyes üzenetekben is. Ha most azt mondom, hogy egyetlen egy - és ezt szó szerint kell érteni!- negatív kritika sem érkezett be hozzánk, akkor azt hiszem mindent el is mondtam a fogadtatásról. Rengeteg lelkes, dicsérő és örömmel teli üzenetben jelezte a közönségünk, hogy már az első meghallgatás után kiderült: újabb kedvencük jelent meg a Varázsszavak gyűjtemény képében.
 
Lehet-e már tudni melyik dalból és miért abból készül a következő klip? Hogy áll a netes szavazás?
 
A netes szavazás alapján a következő klipes dal a Lélekszerelő lesz! Azért mondom így, mert tényleg a közönség fog dönteni ebben a kérdésben. Ha rajtunk/rajtam áll ez a dolog akkor most egy érdekesség jött volna egy a végletekig egyszerű dalra, amely a Hiszek benne címet viseli, de mivel számunkra is nagyon nehéz a döntés, hiszen az én személyes listámon is a Lélekszerelő a második klipre áhítozó dal - ezért úgy döntöttünk, hogy nem mi döntünk! :)) Ebben a témában most teljes mértékben a netes szavazók véleményére fogunk hagyatkozni. Bár egyáltalán nem mindegy, végül melyik "nyeri" a "versenyt", hiszen minden dal teljesen más koncepciót igényel, ami a vizuális elképzeléseket, és a cselekmény megírását illeti. Éppen ezért sem a helyszín, sem a klip témája nem fix még.