Csapasd a nyár legnagyobb egyetemi buliján!

Csapasd a nyár legnagyobb egyetemi buliján!

Buli, egyetemista csajok és pasik, Velencei-tó, napfény, T. Danny, BSW, VALMAR, Carson Coma, Azahriah, Majka, Halott Pénz, Wellhello, Dzsúdló… Több mint 100 érv van, hogy miért az EFOTT lesz a nyár legjobb bulija!
 
Nem mi találtuk ki, hanem Ti mondtátok: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A látogatóink között végzett kutatásaink szerint éppen azt szeretitek bennünk, hogy a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja nálunk a kedvenc előadóit.
Idén is több mint 100 érvünk van, hogy gyere: július 12. és 16. között többek között a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján!
 
A szerda rögtön erősen indul, a Carson Coma, T. Danny, a BSW és a VALMAR garantáltan felpörgeti majd a fordulatszámot. Csütörtökön pedig jönnek a ’90-es és 2000-es évek nagy nemzetközi sztárjai, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat! Lehet, hogy még nem is éltél, amikor ők már nyomták az ipart, de hogy a számaikat ismered, az tuti!
Ezen a napon egy különleges show-val is készülünk: egy színpadon Nagy Feró, Zalatnay Cini, Karácsony János, a Neoton Família Sztárjai, Schoblocher Barbara, Lábas Viki, Kéri András (Columbo), Király Viktor és a BSW! Az EFOTT Legends legendás magyar művészek és fiatal, népszerű énekesek produkcióit hozza össze. Geszti Péter egy különleges Best of Geszti-produkcióval érkezik, és visszatér az EFOTT nagyszínpadára Korda György és Balázs Klári is!
Pénteken többek között a Wellhello, Dzsúdló és a Halott Pénz, szombaton pedig például a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, valamint Majka koncertje vár!
 
 
Tudod, nálunk rengeteget sportolhatsz és strandolhatsz is! Ha pedig a zenei koncertek mellett tartalmas nappali programokra is vágysz, végképp nálunk a helyed! Az egyetemi mindennapokat bemutató UNIversumban számos felsőoktatási intézmény és programlehetőség várja majd az érdeklődőket. Olyan értékek kapnak főszerepet a programokban, mint a fenntarthatóság, a digitalizáció, a sport és a mentális egészség, a karrier vagy az egészséges életmód.
 
Csekkold a részletes programot és vedd meg a jegyed ITT!