Dögös videóval debütált a HolyChicks Félúton című vadiúj száma

Dögös videóval debütált a HolyChicks Félúton című vadiúj száma

A HolyChicks zenekart az ország egyik legvagányabb csajbandájaként tartják számon, amire a most megjelenő klipes dallal még inkább ráerősítettek.
A HolyChicks legutóbb decemberben jelentkezett új videóval, ami a Nélkülünk, bennünk című EP-jük címadó track-jéhez készült. Akkor egy frappáns történetben mesélték az elengedés művészetéről, a kisfilm központjában egy zseniális párossal: Baradlay Viktorral és kutyájával. A zenészeknek a Nélkülünk, bennünkben szerepként csak villanásnyi cameók jutottak, de ezt a Félútonnal teljes mértékben kiegyenlítették!
 
A Félútonhoz egy egyszerű, mégis dinamikus image klipet álmodtak meg Makk Vatával, akivel az elmúlt pár évben többször is dolgoztak együtt, például a Túltoláson, a Filmszakadáson vagy a Most nézheteden. A hanganyag felvételében, keverésében és masterelésében ezúttal is Barabás Dávid működött közre.
 
 
Talán nem meglepő fordulat, de a bandát legközelebb a 7. Dáma Lármán lehet majd elcsípni élőben március 29-én a Barba Negrában. Ezen a koncertsorozaton a női zenészek egyszerre örvendeztetik meg a közönséget és tombolnak ők maguk is egy óriásit!