Erős paprikás Szépség és a Szörnyeteg

Erős paprikás Szépség és a Szörnyeteg

Itt a SHUDRAS új klipje!

Trap Kapitány és csapata, THE SHUDRAS újabb vérfagyasztó videóval támad! A frontember vezet be minket a dal és a klip sötét rejtelmeibe.

Gyermekkoromban ijesztgettek azzal, hogy ha rossz vagyok, akkor elvisznek a koboldok... Nem tudom, hogy ezt másnak is mondták e... Nem tudom, hogy a gyerekekkel ellentétben a felnőttek emiatt tartanak e tőlem. De az biztos, hogy a tiszta, bűntudatlan gyermeki szemek sosem valami sárkányerőszakolós metalra asszociálnak, ha meglátnak minket. Sokkal inkább a Galaxis Őrzői vagy a Tini Titánok jutnak rólunk eszükbe. Megmondom őszintén, én is inkább ide és a Gorillazhoz teszem magunkat, mint mondjuk a Slipknothoz!

Hogy minderre ráerősítsünk, úgy döntöttünk, hogy innentől kezdve egy összefüggő történetet fogunk alkotni a klipjeinkkel, ha már úgyis két havonta jelenünk meg újakkal! Ennek az első epizódja az Ég a gyertya című opusz. A Szépség és a Szörnyeteghez hasonlóan egy elátkozott társaságról szól a történet, akik a 21. századi földi javak rabjai, (képzeld el a vécézést okostelefon és internet nélkül), bár erre a függésre inkább a szöveg utal. („Remegek, ha nem lehetek veled, Kínomban itt nevetek.”)

Aztán egyszer csak felbukkan egy boszorkány, aki a természet, a valóság valódi értékeire és erejére hívná fel a figyelmüket, (ezt szimbolizáljuk egy zöld hegyes erős paprikával), de arcba nevetik őt. Ekkor szörnyekké változtatja a tagokat, mindaddig, míg nem terelik magukat és a népet, a helyes irányba. A második versszak alatt a már fonnyadt erős paprikával is ennek a helyzetnek a sürgősségére utal a történet. Mikor már teljesen esélytelennek tűnik, megtalálják a vénasszony sétapálcáját – ami Trap Kapitány kelléke már 2013 óta –, és annak erejével próbálnak nekivágni ennek az égetően fontos küldetésnek, hogy visszaváltozhassanak...

Trap Kapitány kastélyát a Bródy Land eddig biztosított palotái után, a szegedi Hungi Vigadó adta, a klipet pedig Korcsok Renátó (KR VIDEOGRAPHY) készítette.

FOLYTATÁS A KÖVETKEZŐ KLIPBEN!