Ez majd lerombolja az egészséges táplálkozással kapcsolatos sztereotípiákat! - GOAT Clean Food House

Ez majd lerombolja az egészséges táplálkozással kapcsolatos sztereotípiákat! - GOAT Clean Food House

Azoknak, akik elfoglaltak, azoknak, akik úgy érzik, nem (t)esznek eleget az egészségükért, azoknak, akik igyekeznek sokat mozogni, mégsem látják az eredményét: a GOAT Clean Food House nekik kínál isteni, friss, egészséges étkezési alternatívát. Bódis Richárd, Nagy Tamás és Barinka József, a brand megálmodói meséltek nekünk a motivációikról, az alapelveikről és a legnépszerűbb fogásaikról.
 
 
Mi hívta életre a GOAT Clean Food House-t?
 
Mi, a GOAT CFH tulajdonosai figyelünk az egészségünkre, rengeteget sportolunk és ügyelünk arra, hogy testünket minőségi üzemanyaggal lássuk el. Megvan az az érzés, amikor a hétköznapi életben sietsz, intézed a dolgaidat és rendelnél egy jó kaját, hozzáteszem olyat, ami nem kínozza szervezetedet? Ilyenkor jött mindig a kérdés: honnan egyek? Sajnos soha nem volt rá kompromisszummentes válasz. Az ehhez hasonló sztorikból született meg a GOAT Clean Food House.
Mik a szolgáltatásotok alapelvei?
 
Ez egy olyan szolgáltatás, ami lerombolja az egészséges táplálkozással kapcsolatos sztereotípiákat. Sok ember szerint egészséges alapanyagokból nem lehet finomat főzni. Fél évvel vagyunk a nyitás után, és a törzsvásárlóink visszajelzéseiből kijelenthetjük, hogy jó irányt vettünk föl. Azonban ez nekünk nem elég: továbbfejlesztjük étlapunkat, és hamarosan újabb ételeink is napvilágot látnak majd.
 

Ti magatok is hasonló elvek szerint táplálkoztok a mindennapokban?

Számunkra nagyon fontos a táplálkozás, mind a hárman intenzíven edzünk, sportolunk és ehhez elengedhetetlen a helyes táplálkozás. És szem előtt tartjuk azt a közhelyt miszerint „Az vagy amit megeszel…”

 
Melyek a legnépszerűbb fogásaitok?
 
Ügyfeleink kedvelik a könnyebb ételeinket, mint például ázsiai lazac vagy akár a csicseriborsós csirke. De a kedvencek között szerepel a GOAT egyik zászlóshajója, a marhabélszínes tészta, ami más feltétekkel is elérhető, például vörös tonhallal vagy garnélarákkal. Emellett egyre nagyobb népszerűségnek örvend a „shake it up and eat”, azaz a poharas salátáink. Egyszerű, könnyed, gyorsan fogyasztható és természetesen nagyon finom. Ezzel a kategóriával kapcsolatban lesz egy komolyabb projektünk a közeljövőben, de ez még maradjon a mi kis titkunk.
 
 
Az ételallergiásokra, különböző diétákat követőkre – vegánokra, keto-diétázókra, stb. – is gondoltatok az étlap kialakításánál?

Szerettük volna úgy felépíteni az étlapot, hogy szinte mindenkit ki tudjunk szolgálni, de ebben van még mit fejlődnünk. A Vegán és Vega táplálkozást követőkre nagy figyelmet szentelünk hiszen több olyan termék is megtalálható a kínálatunkban, ami számukra is fogyasztható és a közeljövőben egyre több ilyen ételt fogunk megjelentetni az étlapunkon.

 
Valljuk be, ma már az egészséges ételek piacán is egyre nagyobb a verseny. Mi emel ki titeket a többi hasonló szolgáltató közül?
 
Mi nem szeretnénk versenyezni senkivel, egyszerűen csak remek ételeket szeretnénk készíteni, és házhoz szállítani azokat. Nem máshoz mérjük magunkat, mert számunkra az a legfontosabb, hogy fejlődjünk és ügyfeleink mindig bizalommal forduljanak hozzánk. Ezt a bizalmat pedig mindig egy újabb hozzáadott értékkel szeretnénk meghálálni. Ezt a feljebb említett új projektünkön kívül egy még nagyobb értéket képviselő tervünk bizonyítja majd.
 
Tervezitek a jövőre nézve azt is, hogy ne csak rendelős megoldással lehessen hozzájutni az ételeitekhez? 
 
Rengeteg tervünk van a jövőre nézve, azonban ezt a kérdést válaszolják meg a törzsvásárlóink. Döntsék el ők, hogy a jövőben van-e létjogosultsága az éttermi piacon annak, amit mi képviselünk.
 
További infók: goatcleanfood.hu
 
(x)