MUTASD MAGAD!

MUTASD MAGAD!

Farsangi készülődés és nyereményjáték a Bondoró Fesztivállal

Itt a Farsang, az önfeledt kacagások, a jókedv és természetesen a jelmezes forgatagok időszaka! Mi sem lehet alkalmasabb idő egy kis álarcos bolondozásra!
 
 
A Bondoró Fesztivál számára ez egy hazai terep, hiszen a vidám utcaszínházi eseményt most már harmadik éve varázsoljuk közétek nyaranta a fesztiválon. Így arra gondoltunk, hogy idén mi is csatlakozunk a farsangi álarcos mulatozások forgatagához! Hiszen az előző évet követően már mindenkire ráfér egy kis móka. Induljon hát vidáman az új év, és bolondozzunk együtt egy kicsit a Farsang örömére!
 
A Bondoró ennek apropóján farsangi nyereményjátékot hirdet, amelyben keressük az utcaszínház fesztivál hivatalos álarcát!
 
A játékra bárki jelentkezhet. A farsangi álarcok terveit e-mailben várjuk a jelentkezőktől, egészen február 1-jén 12 óráig. Ezt követően az alkotásokat egy művészekből álló szakmai zsűri bírálja el, amelynek tagjai Kiss Ági, a szegedi Kövér Béla Bábszínház igazgatója, Sena Dagadu, énekesnő, valamint Ágoston Béla, multiinstrumentalista zeneközelítő, a Zuboly alapítója.
 
További részletek és játékszabályzat: http://bondoro.hu/mutasdmagad/