„Zeneileg egy teljesen új megközelítés”

„Zeneileg egy teljesen új megközelítés”

Felráz az Ocho Macho vadonatúj trackje!

Kirobbanó energiával érkezik Magyarország egyik legnépszerűbb zenekara. Az Ocho Macho ismét nagyot alkotott, hiszen az "Úgy tombol" ízig-vérig egy táncra hívó dal lett, ami azonnal felráz. Dobj el mindent és tombolj az Ocho Machoval.
 
 
Az "Úgy tombol" szövegében is egy érzelmi hullámvasút, ami nem véletlen, hiszen az elmúlt egy év sokat vett ki belőlünk, ezt is pótolná szerzemény.
 
"A dal szövegében szerettem volna összefoglalni a bennem zajló érzelmeket történéseket az elmúlt időszakra vonatkozóan, de mindenképpen pozitív töltettel, gondolatokkal. Mindannyiunknak óriási szüksége van erre"- kezdi Gergő, a zenekar frontembere.
 
A zenekar legújabb trackje kirobbanóra sikerült, elemi erővel száműzi a rosszkedvet. A dallam egy merőben új megközelítés, és egyben a banda sajátossága, tudatos építkezés, ami a refrénben csúcsosodik ki.
 
"Személyesen bízom benne, hogy erőt adhat sokunknak és természetesen ezáltal mi is erőre kaphatunk. Zeneileg egy teljesen új megközelítés, nagyon szeretem, ahogyan épül a dal, a kezdeti reggeli ébredés hangulata eljut egy valóban tombolós gitárszólóval a már nagyon hiányzó koncert, fesztivál élményekig!"- teszi hozzá Gergő.
 
A klipben kicsit betekintést kapunk a zenekari érzésből, a köztük lévő összhangból, ami nem csak a slágerlisták csúcsáig, hanem a fesztiválok színpadáig repítette őket.
 
 
A zenekar lassan 20 éve meghatározó és egyben hiánypótló szerepet tölt be a hazai zenei szcénában. Egyedi hangzásviláguknak köszönhetően minden zenéjük igazi unikum, melynek titka a különböző műfajok fúziójában rejlik: a reggae, a ska, a punk és a latin zene találkozása felejthetetlen összhatást alkotnak.
 
A háromszorosan platinalemezes és Fonogram-jelölt banda minden jelentős hazai fesztivál állandó szereplője, élő koncertjeik pedig hatalmas tömegeket mozgatnak meg és késztetnek hajnalig tartó táncolásra. 2015-ben a "Nagy-Szín-Pad!" tehetségkutató nyerteseként lehetőségük volt a Sziget nagyszínpadján is fellépni.
 
A srácok lételeme az alkotás, így sorra jelentkeznek jobbnál jobb felvételekkel. Olyan nagysikerű slágereket köszönhetünk nekik, mint a YouTube-on már 32 milliós nézettségű "Jó nekem", vagy a szintén közönségkedvenc "El Mundo Fantástico".