"Ha lelked útra kel, követem, mint néma árnyék" - Új dal és klip a Mudfield-től!

Elkészült a Mudfield zenekar legújabb dala és videoklipje Néma Árnyék címen, ami a negyedik stúdióalbumuk egyik előfutára. A zenekar amikor épp nem a tavaszi turnéállomásokat járja, a stúdióba zárkózva dolgozik, hogy még idén meglephessék a rejongókat az új lemezzel!
 
Kovácsovics Máté a következőket mesélte a dalról/klipről:
"Mindenképpen szerettük volna egy új dallal előrukkolni a rajongóinknak, ezért is választottuk a február 25-i megjelenést, mert aznap startolt el Miskolcon a tavaszi turnénk. A dal a Néma Árnyék címet viseli, ami zeneileg talán egy kicsit keményebb az eddigi Mudfield nótákhoz képest, szövegben és énekben is próbáltunk minél többet kísérletezni, hogy fülbemászó darab születhessen. A dal egy nagyon érzelmes és vonzalmakkal teli kapcsolatot hivatott bemutatni, ezért aztán arra gondoltunk, hogy ezt a szenvedélyt a klipben egy táncospár tudná a leginkább életre kelteni - így kértük fel Meszlényi Viktóriát és Márki Norbertet, akik egy olyan koreográfiával készültek a forgatásra, ami tökéletesen passzolt a dal mondanivalójához.
 
 
Február 25-én megjelent minden platformon a dal és a klip, ami hálistennek nagyon szép fogadtatást kapott a rajongóinktól, aznap pedig terveinkhez hűen a miskolci Helynekemben élőben is előadtuk az új kedvencet, ahogyan azt a turné többi állomásán is tenni fogjuk. Lesznek olyan hétvégék, amikor nem koncertezünk, ezeket a napokat az új dalaink felvételeire szeretnénk szánni, hogy még idén megajándékozhassuk a rajongókat egy új Mudfield albummal."
 
Tavaszi turné dátumok:
2023.02.25. Miskolc, Helynekem
2023.03.18. Szeged, IH
2023.04.01. Győr, Bridge Klub
2023.04.07. Szeghalom, Stone Club
2023.04.14. Zalaegerszeg, Keresztury VMK
2023.04.21. Kiskunfélegyháza, Rocktár
2023.04.29. Budapest, Akvárium Klub
2023.05.06. Debrecen, Roncsbár
2023.05.20. Székesfehérvár, Petőfi Kultúrtanszék
Az eseményeket ITT éritek el!
 
 
Fotó: Sütő Zoltán