Ha még nem tudod mit ajándékozz szeretteidnek, itt a ROCKSTAR TOP 5 ajánlása a LUSH polcairól!

Ha még nem tudod mit ajándékozz szeretteidnek, itt a ROCKSTAR TOP 5 ajánlása a LUSH polcairól!

Karácsonyi ajándékötletekre vadászol? Látogass el a LUSH univerzumába a űr-ületesen jó meglepetésekért! A lélegzetelállító kalapdobozoktól a kisebb ajándékcsomagokig itt mindent megtalálsz a modern kor fürdőzői számára. Mindegyik meglepetés ajándékozásra kész, méghozzá újrahasznosítható csomagolásba rejtve. A többször használható kendőcsomagolások, loktacsomagolások és fémdobozok között is érdemes körbenézned, ha hulladékmentes karácsonyról álmodozol!
 
 
 
Eljöttek az ünnepek. Ez a klasszikus külsejű ajándékcsomag öt ünnepi zuhanycsodát és testápolót tartalmaz, tele édes vörös áfonyával, almával és naranccsal a nyugodt, életteli bőrért.
 
 
__________
 
 
Hat álomszerű termék, mely elrepít a nagy szundik országába, míg a felhúzható zenedoboz a Lush Spa andalító altatódalát játssza. A megnyugtató levendula és az édes tonka illatát árasztó fürdő, testápolási és zuhanytermékek békés és boldog hangulatba ringatnak.
 
Ha felhúzod, a Lush Spa „Woodlark” című dala által inspirált harmóniák csendülnek fel, míg a kavargó hógömb megnyugtató utazásra invitál. Nemcsak karácsonykor, egész évben használhatod, ha nyugodt álomra vágysz.
 
__________
 
 
 
Karácsony tizenkettedik napján a Lush manócskái négy karácsonyi fürdőbombát, két ünnepi habfürdőt, két boldogságos ajakápolót, egy jókedvű tusfürdőt, egy édes kis szappant, egy bőrnyugtató testápolót és egy tégely tusfürdőzselét ajándékoznak neked! Ünnepi válogatás a karácsony előtti visszaszámláláshoz. Ez a 12 termék egészen biztosan ráhangol a nagy napra!
Az Aitch nevű román illusztrátor által tervezett ajándékcsomag mintája a Karácsony 12 napja című vers képi ábrázolása népművészeti stílusban, melyet a színes ágytakarókon látható alakzatok ihlettek.
 
 
__________
 
 
Háromszoros hurrá, indulhat a karácsonyi buli! Akármit is ünnepelsz, dobd fel a bulit három édesen felemelő zuhanycsodával és testápolóval, melyekkel nyugodtan boldog új évet kívánhatsz szeretteidnek!
 
__________
 
 
Kend be magad tetőtől talpig hat Snow Fairy-illatú karácsonyi zuhanycsodával és testápolóval, és élvezd az ikonikus ünnepi vattacukor-illatot. Hidratálj és tisztálkodj ínycsiklandóan édes habokkal, melyek az évente mindössze egyszer érkező ünnepi varázslattól ragyognak. A termékeket egy többször használható, újrahasznosítható kalapdobozban találod, melyet Frieda Ruh berlini illusztrátor tervezett.
 
 
 
És ha eddig még nem kattintottál volna, akkor IDE ÉRDEMES KATTINTANI, mert további fantasztikus ajándékokat találsz szeretteidnek, de saját magadat is meglepheted egy kis kedvességgel! Miért ne?!