Itt a Godgiven új lyric videója, Diract címmel

Itt a Godgiven új lyric videója, Diract címmel

És erről mindent elmond Győrffy András a zenekar gitáros/énekese:
"Az elmúlt időszak jócskán megzilálta a Godgiven zenekart: családi, megélhetési, földrajzi stb. tényezők miatt jelenleg jóformán távkapcsolatban tudunk működni. Emiatt, jobb híján a 2021-es “Not that Godly” album megjelenése után szinte azonnal nekikezdtünk a következő lemezanyag megírásának, amibe annyira belelendültünk, hogy mára bő két lemeznyi dalnál tartunk. Persze ennyit egyszerre kiadni nekünk is sok lenne, így apránként, single-ök és EP-k formájában vezetjük fel a készülő nagylemezt az elkövetkező időszakban.
A lemez első előfutára a Diract, ami Korb Máté dobosunk debüt- és hattyúdala is egyben, aki a fentebb említett okokból nem tud tovább részt venni a produkcióban.
A dal minden nemében maga a tettlegesség: Szike (Keszthelyi Attila basszusgitáros) dal-ötletét egyetlen próbán kész koncepcióvá gyúrtuk, majd első nekifutásra, házi körülmények közt felvettük, végül Kremán Patrick mindenféle szerkesztés nélkül készre keverte és master-elte.
A dalszöveg ugyanezt a lényegre törő felfogást képviseli: ma látszólag minden problémával foglalkozunk, de semmit nem érdekünk megoldani, mert még a végén kiderülne, hogy a többségünkre nincs is semmi szükség. Mi viszont lesöprünk az asztalról minden felesleges dolgot, míg végül nem marad más, csak a tettek és a puszta tények! Na, meg egy kis blaszfémia is a teljesség kedvéért…
A szöveget Pavel Velichkov (ex-JFT, Facepalm Death) barátunk lektorálta, a grafika Lajos Béla, a videó pedig Egri-Kiss Dávid (Nygmailon) kezei munkáját dícséri."
 
 
Fotó: Kilencz András