Itt a magyar Linkin Park - Durván fülbemászó dallal érkezett a Beneath My Skin

Itt a magyar Linkin Park - Durván fülbemászó dallal érkezett a Beneath My Skin

Még az X-Faktor ideje alatt született meg a Beneath My Skin legújabb dala, aminek egyik versszakát a műsor győztese, Alee írta.
 
A metálos, mégis fülbemászóan pop dallamokról ismertté vált zenekar elárulta, hogy mivel sokszor a Linkin Parkhoz hasonlították őket, illett már  egy hangzásban a zenekar trackjeire hasonlító dalt kiadni.
"Sokáig csak a refrén énektémánk volt kész, de mikor összebarátkoztunk Aleeval úgy döntöttünk, hogy megírjuk közösen, így lettek végül rap részek a verzékben. Eddig is elég sokszínűek voltunk ének ügyileg, hiszen a mély lágéktól, a fejhangokon át a screamekig minden jelen van nálunk, ezek után pedig egyre több rap rész is lesz, hogy minél modernebb, változatosabb legyen a zenénk" - fogalmazott a formáció frontembere, Dunai Gergő.
 
 
A különleges hangzású zenekar az elmúlt időszakban nem pihent: folyamatosan dolgoznak az új dalokon, hamarosan érkezik nagylemezük, és sorra dobják ki a friss klipeket is. A nagyon "dark" hangzásvilág mellé egy-egy trapesebb, és egy-egy poposabb, slágergyanús szerzemény is került.
 
A négytagú banda május 5-én az Arena Garden színpadán játssza újabb és korábbról ismert dalait.