Június 18. - A Rocksztárok Napja*!

Június 18. - A Rocksztárok Napja*!

Készülj fel egy földöntúli utazásra! (*A cikkben kifejezetten a rocksztár apákról lesz szó!)

1989-et írunk. Dél-Angliában a Lush termék feltalálója és társalapítója, Mo Constantine új formulákkal, színekkel és formákkal kísérletezik ötlete megvalósításához. A fájdalomcsillapító pezsgőtabletták mintájára citromsavat, nátrium-hidrogénkarbonátot és illóolajok keverékét préseli össze, hogy létrehozzon egy olyan terméket, amely örökre megváltoztatja a fürdőzés világát: a világ első fürdőbombáját.
 
Mo egy addig nem ismert, új termék köré építette fel a vállalkozását, ami azóta a termékkör szélesítésének (és színesítésének) köszönhetően eljutott arra a pontra, hogy hazánkban is kellőképp elvetette az emberek gondolataiban azt a magvat, hogy ha fürdőbomba, akkor LUSH. Ha kényeztető, gondoskodó, vegán és semmiképpen sem felesleges ajándékkal lepnél meg valakit, akkor első utad a LUSH-ba vezessen! Hogy miért? Mondom!
 
 
Mert mindig találsz specifikusan adott alkalomra kifejlesztett és formába öntött terméket - legyen az anyák napja, karácsony, halloween, újév vagy akár a közelgő apák napja, ami talán itthon annyira nem elterjedt, de ismerek olyat, aki valamiért mindig felemlegeti, hogy ő sosincs ünnepelve! Ez a neves és nemes nap június 18-án lesz, van időnk felkészülni - nekem is!
 
Így azt hiszem, ha az április (és kicsit a május eleje is) a rocksztár anyákról szólt, akik nélkül sehol nem lennénk, ez a hónap szóljon azokról, akik a saját 50%-ukat ugyanúgy beletették a létezésünkbe, az apákról! Tehát Hölgyeim és Uraim! Pardon… csak Uraim, Apák! Boldog apák napját az összes rocksztár apának! Mert az összes apa rocksztár!
 
 
Ami pedig az apák szívét is megdobogtatja, a lelküket kényezteti és az aznapi fáradalmaikat lazítja és oldja, azok a következők (a teljesség igénye nélkül):
 - Az Out Of This World fürdőbombához nem szükséges szkafander! Csak merülj a fürdővízbe, dobd bele az asztronautát, és lépj be a földöntúli, citrusos illatú vízbe. Ajánlott legalább heti egyszer, a haverokkal való focizás után "bedobni" egy űr-ületes bombát a vízbe!
 - Azok az apák számára, akik egy hegy tetején vagy az erdőben érzik magukat a leginkább ellazultnak, a mindennapi frissességhez a Fresh As tusfürdőt ajánlom, ami a szibériai fenyőtű és a nőszirom olajának keveréke. Egyedi, alpesi illatot alkot, amely instant felfrissít.
 
 
Mindkét fent említett termékhez találunk ajándékcsomag kiszerelést is, párosítva egy-két hasonló tematikájú termékkel, azonban ha az apák híresen "rinocérosz" lábairól szeretnénk gondoskodni (mert mind tudjuk, hogy ezt maguktól nem biztos, hogy megteszik), akkor a legjobb választás a Fresh & Flowers Foot Box lábápolási csomag! Ez lenne az egyszerű és nagyszerű megoldás! Mondom mit is jelent ez:
 
Sage Soaky Tea + Potato Feet lábmaszk + Epsom Salt lábsó + Put The Boot fürdőbomba(belül pattogós cukros meglepetéssel) + Sandy lábradír = Teljes felfrissülés! Nem is kell több! Persze, ezek után majd kell… Ördögi kör! 

 

 
És ne feledd: Apák napja: 2023. június 18.

 

Kövesd a LUSH-t!

Pinterest @lushhungary | Twitter @Lushhungary | LinkedIn / Lush Hungary | YouTube / LUSH

#LushHungary #LushCommunity #crueltyfree

 

A cikk a LUSH Hungary megbízásából jelent meg.
Fotók: Lush Cosmetics

Írta: Könnyű Flóra