Kémdráma macinaciban

Kémdráma macinaciban

TAKE A SEAT! - online Trafó estek

Soha nem volt még aktuálisabb a híres Shakespeare idézet, miszerint „színház az egész világ,” bár azt nyilvánvalóan a mester sem gondolta, hogy ehhez egy világméretű járvány szükséges, na és persze internet.
 
A Trafó Kortárs Művészetek Háza tánccal, újcirkusszal, zenével és színházzal vár téged – na persze csak ha egyszer megszüntetik a kijárási korlátozást. De amíg ez bekövetkezik, addig az otthonodba szállítják az élményt.
 
A Trafó TAKE A SEAT programjának következő pontja, május 10-én este Kelemen Kristóf Halász Péter-díjas Megfigyelők című előadása lesz. A hatvanas évek Magyarországán játszódó dráma az angol-magyar származású Michael Besenczy történetét mutatja be, akit az állambiztonság figyeltet, félve attól, hogy valójában a brit hírszerzésnek dolgozik. Az informátorok feladata pedig, hogy közel kerüljenek hozzá, de bármennyire is jól végzik a dolgukat, az ember törékeny marad.
 
Tehát nincs más dolgod, mint foglalj magadnak széket a takeaseat.hu oldalon, huppanj be a legkényelmesebb foteledbe és használd ki a talán vissza nem térő alkalmat, hogy macinaciban, hangosan chipset ropogtatva élvezheted ki a magyar kémdráma nyújtotta, a valódihoz igencsak közel álló előadás élményét!