Ki lakik odalent? Kit rejt a víz? SpongyaBob kollab a LUSH-nál!

Ki lakik odalent? Kit rejt a víz? SpongyaBob kollab a LUSH-nál!

Június végén világszerte megjelent az összes új kollekciós SpongyaBob termék a LUSH online és bolti kínálatában. A márka célja, hogy tengeri barátaink segítségével felhívja a figyelmet a műanyagmentes alternatívákra és magára, a tengerre, hiszen fontos lakókörnyezete ez sok aranyos és még több kevésbé aranyos kinézetű állatnak! Remélem, az extravagánsnak hazudható külsejű cápák ezt nem olvassák!

És, hogy megmentsük Patrikot, Tunyacsápot és SpongyaBobot a kárhoztatástól - na meg persze, azokat a fura fejű cápákat -, mindenképp felelősen kell döntsünk, amikor olyan hétköznapi termékeket, mint például tusfürdő, szappan, sampon, dezodor, fogkrém vagy olyan elhanyagolhatatlan extrákat vásárolunk, mint a fürdőbomba vagy a habfürdő. 

Ha nem tudsz dönteni, ott van még mindig az ajándékcsomag, amit minden kollekcióban gondosan összeválogatnak a LUSH márkafelelősei, hogy bármikor jobb kedvre deríthessen egy kis adag szeretet, egy nagy adag LUSH! Nem történt ez másképp a SpongyaBob Kockanadrág kollekció kapcsán sem, de most egy kis csavar is van a történetben. Biztosan ismerős a herkentyűburger, hiszen a sorozatban Plankton részről-részre próbálja a titkos receptjét ellopni a mindig jókora profitot hozó Rozsdás Rákolló dolgozóitól - vagy épp vendégeitől! 

Planktonnak ne mondjátok el, de mi tudjuk a titkos receptet! A szakértők gondos kezei által összeállított Krabby Bathy-t (Krabby Bathy fürdő ajándékcsomag) két gyümölcsösen pezsgő, bergamottól és lime-tól illatozó fürdőbomba-buci fogja közre. Ezekben egy kézzel készült, a buku- és szicíliai citromolajnak köszönhetően vidáman trópusi aromájú habfürdőpogácsát találsz. Végül ne feledkezzünk meg az extrákról sem! A pogácsa tetején ugyanis két saláta- és paradicsomformájú szappan csücsül, melyek mindegyike frissítő, maracujás, trópusi illatot visel. Mindezt frissen, egy teljesen újrahasznosítható dobozban szervírozzuk!

A híres kis sárga szivacsból bezsebelhetünk egy szappant vagy akár fürdőbombát is (SpongeBob szappan és SpongeBob fürdőbomba), előbbi és utóbbi is merőben ananászos illatot áraszt, ahogy  SpongyaBob háza is, ami a Home Sweet Pineapple testápoló balzsam névre hallgat, bio kakaóvaj és sheavaj duóval biztosítva, hogy tutira meglegyen a testápolás! Teljes trópusi érzet és tökéletes, mint egy Pina Colada! Azt meg ki nem szeretné?!

A két havert, az igazi sztárokat, a sorozat egyéniségeit is muszáj megemlítenem, olyanok ők hárman (SpongyaBob, Csillag Patrik és Tunyacsáp), mint a három muskétás… Vagy, mint egy fiúbanda! De melyik? Ezt rátok bízzuk! Csupa szeretet az egész! A meglepett arcú Patrikból fürdőbombát (Surprised Patrick fürdőbomba), a Tunyacsáptól megszokott, megvető arcból pedig habfürdőt találunk a boltok és a virtuális bolt polcain. A magunk és barátaink kényeztetése és a műanyagmentes vásárlás jegyében, igazán jó megoldás a LUSH!

Fotó: Lush Cosmetics
A cikk a LUSH Hungary megbízásából jelent meg.