Kowalsky meg a Vega - 3 kérdés, 3 válasz - More

Kowalsky meg a Vega - 3 kérdés, 3 válasz - More

Június 12-én, azaz pénteken lesz a Kowalsky meg a Vega EGYETLEN nyári fellépése a fővárosban (Barba Negra Track). A rangos esemény apropóján kikérdeztük egyesével a tagokat.

Igényel-e különösebb extra felkészülést egy ilyen nagykoncert, mint amilyen pénteki lesz a Track-ben, vagy elég a turnérutin? 

Rutinról semmikép nem beszélhetünk, hisz klubturné alatt sem akar a zenekar egy állomást sem megoldani rutinból. Folyamatosak a koncert utáni elemzések és egy ilyen nagyszabású bulin, mint ami most pénteken lesz a Track-ben, hatványozottabban figyel arra mindenki, hogy 100%-ot nyújtson.
Fontos része egy ilyen nagyszabású koncertnek a szervezés. Ezen a területen, amit Soci, Jimmy és Őri Feri tesz, az már magában is nagy dolog.
 
Mit jelent számodra a Kowa meg a Vega szeretet-forradalma?
 
Öt éves korom óta foglalkozok a zene különböző műfajainak a tanulásával. Sok olyan zenekarban muzsikáltam, ami gitározás szempontjából látványosabb játékot igényel, mint a Vega, mégis a legfontosabb zenekaromnak ezt tartom. Jó érzés egy olyan értékes mondanivaló mögé állni, amit Kowa a szövegeiben hirdet. És hogy ezt a barátaimmal tehetem meg a színpadon, az külön élmény és megtiszteltetés.

Mit iszol koncert alatt, előtt és után?

Mivel én egyáltalán nem fogyasztok alkoholt, így részemről nem lesz túl érdekes a válasz. Csak akkor iszok, ha szomjas vagyok, akkor is főleg üdítőt vagy energiaitalt. Érdekesebb inkább, hogy ne egyek koncert előtt, mert azt viszont nagyon szeretek. Ha tehetném, koncert alatt is ennék! Több olyan koncert is volt, ahol oda kellett figyelnem magamra, mert vissza akart köszönni a buli előtt egy perccel lenyelt somlói. Ennyit szerettem volna erről mondani, úgyhogy akkor most megyek is, és eszek valamit. (nevet)