Egy este, amikor edzőterem lesz a nappalidból

Egy este, amikor edzőterem lesz a nappalidból

#BEACTIVE NIGHT, 09. 25.

Told félre a kanapét, tekerd fel a szőnyeget, húzz edzőcipőt és csatlakozz rá az egész estés sportmaratonra! Szeptember 25-én, szombaton ugyanis újra edzésekkel, különböző mozgásformákkal és sztársportolókkal tölti meg az étert a #BEACTIVE NIGHT

 

Ha igazán őszinte akarsz lenni magaddal, akkor lehet, hogy te is bevallanád: az utóbbi több mint egy évben, amelyet a négy fal között töltöttél, egy kicsit elengedted magad. Ezzel nincs is feltétlenül baj, pláne, ha úgy döntesz, hogy szeretnél változtatni. Ha így van, akkor a #BEACTIVE NIGHT-ot neked találták ki, ez az este ugyanis nemcsak azt garantálja, hogy találsz egy neked való sportot, hanem azt is, hogy kedvet kapsz a mozgáshoz. Mindezt ráadásul az „otthoni létformára” optimalizálva, a nappalidban is végezhető edzések képében. De hogyan is kell pontosan elképzelni ezt a rendezvényt?

 

A Magyar Szabadidősport Szövetség ingyenes eseményét online rendezik meg azzal a céllal, hogy változatos mozgásformákat és edzéseket mutassanak be minden korosztály számára. Ez azt jelenti, hogy szeptember 25-én délután 16 órától egészen éjfélig négy különböző virtuális helyiségben – Fitnesz folyosó, Harmónia tér, Kihívások alagsora, Nagyi szoba, Táncterasz – várják a mozgásra vágyókat. 

 

A közvetítések által mindenki az otthona biztonságából követheti az ingyenes órákat. Ezek között lesz gyerektorna a legkisebbeknek, jóga azoknak, akik testi-lelki egyensúlyra vágynak, pilates vagy kangoo a modern edzésformák kedvelőinek, valamint kick-box és spartan kettlebell azoknak, akik számára az erősítés sem utolsó szempont. Ha ezek közül egyik sem hangzik szimpatikusnak – amit nem tartunk valószínűnek –, aggodalomra akkor sincs semmi ok. Ez a néhány példa ugyanis csak a jéghegy csúcsa! Számtalan tánc- és fitnesztípus közül is választhatsz majd. Mindezt ráadásul olyan népszerű oktatók és edzők tolmácsolásában, mint Molnár Andi, Sifi, Kisó, Katus Attila, Péntek Enikő vagy éppen Varró Gyula.

 

Valószínűleg máris kedvet kaptál egy kis mozgolódáshoz, mi pedig csak biztatni tudunk ebben! Menj ki a szabadba futni, jógázni, erősíts egy edzőteremben, vagy akár otthon! Hiszen, ha már most elkezded a felkészülést, a szeptember 26-i izomláz sokkal elviselhetőbb lesz!

 

A rendezvény kiemelt támogatója a Szerencsejáték Zrt. 

 

(x)

 

EZ A CIKK A BUDAPEST BEAT MAGAZINBAN JELENT MEG. OLVASS MÉG: