LEGENDÁK & RITMUS & VIDÁMSÁG & TÁNC

LEGENDÁK & RITMUS & VIDÁMSÁG & TÁNC

Örömmel jelentjük be a 2024-es Funky Fesztivált, ahol a Funky zene nagyágyúi sorakoznak fel!
A Funky nem csak egy zenei stílus, nem csak a ritmusok és színek birodalma, hanem egy pozitív energiákkal felturbózott életérzés is, mely egyenlő a vidámsággal és életigenléssel. Magában hordozza azokat a vibráló hangokat és groove-okat, amelyek elválaszthatatlanul összekapcsolódnak a stílus legendáival a Funky univerzumában. A fesztiválon három ikonikus és meghatározó zenekarral találkozhatunk melyek garantálják a fergeteges hangulatot. A zenekarok közötti átállásokat a Get Funky Party jól ismert magyar DJ-i: Suri Imre és Jazzkovács László veszi gondozásba, személyük a legjobb garancia a buli fokozására. A repertoárjukban a Funky mellett a Soul, az R&B és a Hip-Hop ugyanúgy megjelennek, mint a klasszikus amerikai diszkó.
 
BULIZZ FUNKY LEGENDÁKKAL!
 
Kool & The Gang – Best Of
A legendás zenekar, 1969 óta tarolja le a színpadokat, és olyan slágerekkel hozott lázba minket, mint a Celebration, Cherish, Jungle Boogie… Két Grammy-díj, hét American Music Award, 25 Top Ten R&B és 9 Top Ten Pop sláger - ez csak néhány a rengeteg elismerések közül. A Funky nagy mesterei, zenéjükkel átírták a történelem menetét. Nem csak a múlt büszkeségei, hanem napjainkban is folyamatosan alkotnak, újítanak és lenyűgözik a rajongókat világszerte.
 
 
A hip-hop világában is folyamatosan tisztelegnek előttük, slágereiket a legnagyobb filmekben integrálják, koncertjeik örökkévaló emlékként maradnak fenn. Ünnepeljük együtt a zene erejét és a Kool & the Gang több mint 50 éves fennállását! Azok, akik az R&B-t, a Funky-t és a jó zenét szeretik, nem hagyhatják ki ezt a koncertet. A groove sosem áll meg - a Kool & The Gang örök élmény!
 
Earth Wind & Fire experience by Al McKay – Best Of
A legendás Earth, Wind & Fire gitáros, Al McKay vezetése alatt, Los Angeles egyik legjobb stúdió-, és koncertzenészeiből áll. Eredeti hangnemekben és hangulatban adják elő a Super Group slágereit, fenntartva az EWF hangzás magas színvonalát, zenéjük ritmusgazdag és pezsdítő.
 
 
A zenekar története egészen 1990-ig vezethető vissza, amikor Al McKay újra élesztette az EWF szellemiségét a "LA Allstars" néven, majd később az "Al McKay Allstars" névre keresztelte. A világkörüli turnéjukon az EWF 70-es és 80-as évekbeli csúcsidőszakának élményét adják át. A legjobb Funky zenekarnak tartják őket a bolygón. Ha kedveled az EWF vagy az amerikai Funky zenét, semmiképp ne hagyd ki az Earth Wind & Fire experience by Al McKay koncertjét, akiknek az örömzenéjük összekapcsolja a közönséget a szabadság, harmónia, felszabadultság jegyeiben!
 
Martha High & The Soul Cookers – Best of
Martha High, a Soul Istennője 35 évig kísérte James Brownt, a Funky Fesztiválra elhozza magával a zenei örökségét, a legnagyobb slágereit. Martha ma is rendszeresen turnézik a Maceo Parker zenekarában. A soul zene történelméhez való állandó zenei megnyilvánulása elismert, beleértve az 1968-as bostoni Garden koncertjét is, Martin Luther King meggyilkolásának estéjén. A Soul Cookers zseniális játékát a kritikusok és a közönség is óriási lelkesedéssel fogadja, amely a Jazztől a Soul-ig, a Bluestól a Funky -ig követi végig a régi- és az új dallamokat.
 
 
Funky Fesztivál Jegyek: https://www.eventim.hu/hu/jegyek/funky-fesztival-budapest-mvm-dome-626746/event.html
 
A jegyek ITT elérhetőek, a koncert szervezője peidg a Green Stage Production iroda, melynek mottója:
"A Földünk védelme, és ezért tudatos célunk, minden általunk megrendezésre kerülő koncert, előadás megvalósításához szükséges energiafelhasználások adataiból kiszámíthassuk az adott események Ökológiai lábnyomát, ezen számítások eredményeként pedig annyi fát ültessünk hazánkban, amely ezt a keletkezett öko lábnyomot ellensúlyozni képes".