„LÉGY A TANKCSAPDA ELŐZENEKARA!”  a Budapest Open Road Days 2024 nagyszínpadán

„LÉGY A TANKCSAPDA ELŐZENEKARA!” a Budapest Open Road Days 2024 nagyszínpadán

„Légy a Tankcsapda előzenekara!” címmel indít zenekari pályázatot a Budapest Open Road Days 2024 fesztivál. A verseny győztese 2024. június 29-én a 35 éves Tankcsapda első budapesti nagykoncertje előtt lép fel a motoros, zenei és családi fesztivál nagyszínpadán a Műegyetem rakparton. A nagyszínpados koncertre pályázó zenekarok április 7-ig jelentkezhetnek a versenyre. A győztes a Tankcsapda előzenekaraként olyan népszerű zenészek és zenekarok mellett léphet fel a Budapest Open Road Days 2024-en, mint Tátrai Tibusz és szupergrupja, a Godfater, Little G Weevil, a Mystery Gang, Takács Vilkó vagy az AK26. 
 
A pályázat zsűrijét a Tankcsapda zenekar, Takács Vilkó (Ganxsta Zolee és a Kartel, Dos Diavolos), Giaj (AK26), Cselőtei László, a Hammerworld alapító-főszerkesztője és Hankó Ákos, a Budapest Open Road Days 2024 fesztivál főszervezője alkotja. 
 
A szakmai zsűri által a hat legjobbnak ítélt jelentkező zenekar közül az élő elődöntők során választják ki a győztest, aki a Tankcsapda előzenekara lesz a Budapest Open Road Days 2024 fesztiválon. Az élő elődöntőkre 2024. április 20-án, a Harley-Davidson Budapest Szezonnyitón, illetve 2024. május 23-án, az Open Road Tour 2024 nyitónapján kerül sor. Mindkét eseményen 3-3 döntős zenekar lép fel a több száz fős közönség, valamint a zsűri előtt. 
 
A nagyszínpados fellépésre pályázó zenekarok 2024. április 7-ig küldhetik be nevezési anyagukat EZEN AZ OLDALON  a Tankcsapda előzenekar menüpont alatt. A szakmai zsűri döntését 2024. április 11-én hozzák nyilvánosságra a szervezők.
 
 
BUDAPEST OPEN ROAD DAYS 2024: MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB MOTOROS FESZTIVÁLJA NEM CSAK MOTOROSOKNAK
2024. június 27-29. között Budapesten a Műegyetem rakparton a 35 éves Tankcsapda első budapesti nagykoncertjével érkezik a Budapest Open Road Days 2024. A motoros, zenei és családi fesztiválon a zene mellett a motoroké a főszerep. A motorozás rajongóit összefogó közösség, az Open Road Riders Community által szervezett márkafüggetlen motoros fesztiválon összesen 13 programhelyszínnel és 4 zenei színpaddal várják a fesztiválozókat. A Tankcsapda nagykoncertje mellett a fesztivál eddig bejelentett fellépői többek között: Tátrai Tibusz szupergrupja, a Godfater, a Mystery Gang, Takács Vilkó, Little G Weevil és K.C. Brown. 
Magyarország legnagyobb motoros fesztiválját két közös motorozás foglalja keretbe: június 27-én, a 0. napon a rendezvény egy közös balatoni motoros túrával indul, amit június 29-én egy nagyszabású budapesti motoros felvonulás követ. A fesztivál egyik kiemelt programhelyszíne a Motor Stage: egy igazi motorsimogató a BMW Motorrad, a Harley-Davidson, a Honda, a Piaggio csoport és a Suzuki együttműködésében, Winkler Róbert műsorvezetésével. 
 
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK és JEGYVÁSÁRLÁS a Budapest Open Road Days 2024 hivatalos oldalán, valamint AKTUÁLIS HÍREK a Budapest Open Road Days 2024 fesztiválról: az Open Road Riders Community Facebook oldalán.