„Mindenkivel megesik, hogy túl jól érzi magát”

„Mindenkivel megesik, hogy túl jól érzi magát”

LUCA

Juhász Luca a nagyközönség előtt az X-Faktor 7. évadában mutatkozott be, ahol a mentora ByeAlex volt, aki azóta is egyengeti útját. Luca bemutatkozó dala 2019 őszén jelent meg: a Nem maradok c. klip ma már közel másfél milliós megtekintésnél jár. Ezt egy közös track is követte: a ByeAlex és a Slepp tavalyi, Rózsák videója is elég nagyot szólt a hazai popszíntéren, főleg YouTube-on. Lucának megjelent a legújabb klipje, a Lift, erről kérdeztük a Gold Recordhoz szerződött énekesnőt.
 
Interjú: Császár Gergő
Fotó: Sujbert Helga
 
 
Milyen érzés, hogy már a debütáló kliped elérte a több mint egymilliós nézettséget? Gondoltátok volna, amikor elkészítettétek?
 
Mindig csak mosolygok magamban, amikor valamelyik barátom vagy családtagom éppen azt mutatja, hogy mennyinél tart a klip… én nem szoktam senkinek sem mondani, de persze belül jólesik. Elég hihetetlen még mindig! Nem számítottam rá, inkább csak reménykedtem.
 
Milyen lesz az új klip, miről fog szólni maga a dal?
 
Az új klip a bulizás közbeni bódult ténfergést jeleníti meg, amikor egy kicsit többet sikerül a kelleténél… Ilyenkor keresed a helyedet, megpihensz a mosdóban… sok mindent igazából nem kell hozzáfűzni. Mindenkivel megesik, hogy túl jól érzi magát. Maga a dal is erről szól, aminek a szövegét Alex írta, és „valós események” ihlették – konkrétabban a Sleppel való első fellépésem utáni történések – persze azért kiszínezve.
 
Hogyan dolgoztok együtt Alexszel?
 
Mentorként tekintek rá, mindig mindenben segít, tanácsokkal lát el. Általában ez úgy néz ki, hogy ha van egy ötletem, akkor arra csinálok egy kis demófelvételt, ezt átküldöm neki, ezután pedig közösen kidolgozzuk a részeket. A hangszerelésben sokat segít Somogyvári Dani producer is.
 
Mik a jövőbeli terveid?
 
Most elsősorban Alex meg én egy kislemezen dolgozunk. Ezenfelül a követőtáborom növelése is a cél, hogy ha végre eljön majd az ideje az élő fellépéseknek, akkor már legyen egy kis táborom, bármekkora is, de az enyém… Meg persze szeretném, ha később csak az énekléssel foglalkozhatnék. Az szupi lenne.

(x)

EZ A CIKK A BUDAPEST BEAT MAGAZINBAN JELENT MEG. OLVASS MÉG: